US · lendahand.com

Lendahand.com heeft een nieuw ontwerp!

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.


Beste investeerder,

Vandaag lanceren wij onze geheel vernieuwde website.

Met het nieuwe design willen we de focus leggen op waar het om draait op ons platform, namelijk de mensen en bedrijven achter onze projecten. Tegelijk willen wij een professionele website behouden. 

We willen het verhaal van Lendahand tot leven brengen. Dit doen we door meer foto’s te tonen van de bedrijven waarin jij investeert, en door de impact die we creëren met onze projecten overzichtelijker weer te geven.

Wat ga je merken:  

 

 • Een gloednieuw front-end design met minder gekleurde achtergronden: of, zoals sommigen het misschien zullen zien, veel wit
  • Misschien is het even wennen, maar hiermee willen we het gebruik van de website voor iedereen makkelijker maken. Door minder kleurvlakken te gebruiken verbeteren we de toegankelijkheid en leesbaarheid van onze website. Het laat ons ook toe om de mensen op de foto’s te laten schitteren.
 • Volledig vernieuwde projectpagina
  • Op veler verzoek hebben wij de projectpagina volledig vernieuwd. In deze blogpost bespreken we alle nieuwe features in detail. 
 • Update van het financieel dashboard 
 • Update van de “Kies bedrag” functionaliteit en een gebruiksvriendelijkere versie voor mobiele gebruiker
 • Update van verschillende pagina’s
  • We hebben onze Impact, Missie en Team pagina’s geüpdatet met meer informatie over wie wij zijn en wat Lendahand allemaal doet.

We zijn blij dat wij deze update kunnen lanceren en hopen dat je ons nieuwe webdesign net zo mooi vindt als wij! Indien je vragen of feedback hebt, aarzel niet om ons deze door te mailen via [email protected]


Vriendelijke groeten, 
Het Lendahand Team

Want to stay updated on everything Lendahand? Check out our blog!

Copyright © Lendahand 2021 All rights reserved.

You are receiving this email because you subscribed to our newsletter at Lendahand.com. Click
 to Unsubscribe

Eendrachtsplein 3, Unit 2A, 3015 LA Rotterdam

Recent emails from Lendahand.com See more