US · lendahand.com

Lendahand crowdfund zichzelf | Nu 7,25% rente | Nieuwsbrief april

Lees alles over onze campagne en registreer vandaag nog

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

Lees alles over onze campagne en registreer vandaag nog
Lendahand crowdfund zichzelf!

Het grote nieuws al gehoord? Lendahand bereidt zich voor op een crowdfunding campagne op Seedrs.com, Europees marktleider op het gebied van equity crowdfunding. We hebben ambitieuze plannen om nog meer impact te creëren in gebieden waar het hard nodig is. Lees nu alles over de campagne en registreer je om als eerste toegang te krijgen!

Lees meer

 7,25% rente op SOKO

Ondanks het coronavirus schittert onze partner SOKO nog steeds. Omdat hun productiemodel is gedecentraliseerd, blijven de Keniaanse ambachtslieden de mooiste sieraden maken. SOKO's laatste project staat al op 91%. Wanneer het project vol is, zal deze vrijdag al van start gaan! De looptijd is 12 maanden en de rente 7.25% per jaar. 

Bekijk project
Onze missie relevanter dan ooit
Onze missie, armoede bestrijden door te investeren in mensen en bedrijven, is nu relevanter dan ooit. Want wie komt er anders op voor ondernemers in landen zonder miljardenregelingen? Samen kunnen we wereldwijd ondernemers steunen. Bekijk onze openstaande projecten en investeer nu. 
Hoe blijven we wereldwijd gezond?

We zijn er ons allemaal van bewust dat de coronacrisis ook onze economie bedreigt. In binnen- en buitenland gaan bedrijven failliet. Gelukkig hebben we in Nederland de zekerheid van een sociaal vangnet. Ook zijn veel van ons in de positie om thuis te blijven en afstand te houden. In ontwikkelingslanden hebben mensen doorgaans thuis minder ruimte om zich van anderen te distantiëren. Hoe zorgen we ervoor dat iedereen gezond blijft?

Want to stay updated on everything Lendahand? Check out our blog!

Copyright © Lendahand 2020 All rights reserved.

You are receiving this email because you subscribed to our newsletter at Lendahand.com. Click
 to Unsubscribe

Eendrachtsplein 3, Unit 2A, 3015 LA Rotterdam

Recent emails from Lendahand.com See more