US · lendahand.com

Lendahand lanceert met partners nieuw platform: PlusPlus!

Een nieuw initiatief samen met Solidaridad, ICCO en Truvalu

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

Een nieuw initiatief samen met Solidaridad, ICCO en Truvalu ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Maak kennis met PlusPlus

We hebben groot en spannend nieuws. Lendahand is één van de initiatiefnemers van een prachtig nieuw platform dat volledig draait om voedselzekerheid in ontwikkelingslanden en natuurlijk om impact: PlusPlus! Samen met partners Solidarid, ICCO en Truvalu zal PlusPlus zich richten op de agrarische sector in ontwikkelingslanden.
Lees verder
Met de lancering van PlusPlus hebben we nog meer nieuws. Oprichter Peter Heijen stopt als bestuurder bij Lendahand en zal het team van PlusPlus gaan leiden. Peter heeft in de afgelopen 10 jaar zijn ziel en zaligheid in Lendahand gelegd en zonder hem was er geen platform geweest. We willen Peter bedanken voor al zijn werk en wensen hem veel succes bij PlusPlus! Zijn plaats in het bestuur van Lendahand wordt ingenomen door Daniel van Maanen. Het bestuur bestaat verder uit Koen The en Peter Stolze.
Lees waarom Peter vertrekt
Investeren in de agri-sector in ontwikkelingslanden. Klinkt bekend? Hoewel Lendahand en PlusPlus het creëren van impact als focus hebben, zijn er twee duidelijke verschillen tussen de twee platformen:
 
  1. PlusPlus richt zich puur en alleen op de agri-culturele sector en het verbeteren van voedselzekerheid. Er worden daarbij uitsluitend directe investeringen aangeboden. Lendahand richt zich op armoedebestrijding en het verbeteren van basisvoorzieningen zoals (schone) energie. Naast directe investeringen werkt Lendahand ook veel met lokale partners (indirecte investeringen).
  2. PlusPlus hanteert een rentepercentage van 0% en is daarmee meer een alternatief voor doneren. Lendahand werkt met rentepercentages van 2-7% en is daarmee als platform meer een alternatief voor sparen en beleggen. 

Door onze krachten te bundelen versterken we onze missie en maken we nóg meer impact in opkomende markten en ontwikkelingslanden. En handig om te weten, met jouw Lendahand account kun je gelijk inloggen op PlusPlus.
 
Lees verder

Want to stay updated on everything Lendahand? Check out our blog!

Copyright © Lendahand 2020 All rights reserved.

You are receiving this email because you subscribed to our newsletter at Lendahand.com. Click
 to Unsubscribe

Eendrachtsplein 3, Unit 2A, 3015 LA Rotterdam

Recent emails from Lendahand.com See more