US · lendahand.com

Nieuw bij Lendahand: US dollar investeringen

Gesloten deuren gaan open...

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

Gesloten deuren gaan open... ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Beste investeerder,

Lendahand start binnenkort met iets nieuws: er komen nieuwe projecten op het platform die gefinancierd worden in Amerikaanse dollars (USD).
 

Waarom USD?


Tot nu toe hebben wij de contracten met onze partners altijd afgesloten in euro's (EUR). Maar wereldwijd is de Amerikaanse dollar de meest gebruikte valuta, zeker ook in de landen waarin onze ondernemers actief zijn.

Kleine en middelgrote ondernemingen zoeken meestal financiering in hetzelfde betaalmiddel als hun inkomsten en uitgaven om problemen met wisselkoersen te vermijden. Door investeringsmogelijkheden in USD aan te bieden, openen we deuren voor veel meer bedrijven die financiering nodig hebben en kunnen we het aanbod voor jou als investeerder verder uitbreiden.

Uiteraard blijven we ook gewoon projecten die gefinancierd worden in euro's aanbieden.

 

Wat betekent dit voor jou?


Belangrijk om te weten is dat je in het geval van USD-projecten nog steeds in euro's investeert en ook je terugbetalingen in euro's ontvangt. Klik voor alle informatie over investeringen in USD op onderstaande link en lees de volledige aankondiging op onze blog.

Lees de aankondiging

We verwachten ons eerste USD-project in de komende weken te kunnen lanceren. Blijf op de hoogte via onze opkomende projecten-pagina. Mocht je alvast vragen hebben, dan helpen we je graag verder via [email protected] of onze social media.

Een fijne dag verder,
Lendahand

 

Want to stay updated on everything Lendahand? Check out our blog!

Copyright © Lendahand 2021 All rights reserved.

You are receiving this email because you subscribed to our newsletter at Lendahand.com. Click
 to Unsubscribe

Eendrachtsplein 3, Unit 2A, 3015 LA Rotterdam

Recent emails from Lendahand.com See more