US · lendahand.com

Nieuwsbrief | 2 nieuwe partners | 6 projecten met rente tot 5.5%

Veel nieuws deze maand, met de lancering van twee duurzame energie bedrijven in Kenia.

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

Veel nieuws deze maand, met de lancering van twee duurzame energie bedrijven in Kenia. ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Welkom, d.light

Het in de solar marktbekende d.light maakt deze maand zijn intrede op ons platform. Deze producent van zonne-energie producten heeft sinds jaar en dag als missie om hun producten toegankelijk te maken voor de meest behoevende families in ontwikkelingslanden.

Het eerste project was binnen een dag volledig gefinancierd. We kijken dan ook uit naar de lancering van hun tweede project volgende maand.

Kom meer te weten over het inspirerende verhaal van d.light via onderstaande link.

Lees meer

Nieuw: elektrische voertuigen via Roam

 

Roam maakt een nieuwe sector beschikbaar voor de Lendahand crowd. Het Keniaans-Zweedse bedrijf ontwerpt en produceert lokaal elektrische voertuigen in Kenia. Ze zijn goed op weg om marktleider te worden in de overstap naar duurzaam vervoer op het Afrikaanse continent. Het eerste project is gisteren van start gegaan en staat momenteel al op 60%!

Lees meer

Hoe komt een nieuw project op het platform?

 

Nu er iedere maand nieuwe leningnemers hun intrede maken op het platform vraag je je misschien af hoe wij deze selecteren. Neem een kijkje achter de schermen en lees hoe nieuwe projecten op het platform komen.

Lees meer

Mikro Kapital in Moldavië

 

Met een ondernemerslening van 125.000 euro krijgen 10 ondernemers in Moldavië toegang tot het benodigde werkkapitaal. Het project is reeds voor 85% gefinancierd.
 

  • Rente: 5% 
  • Looptijd: 36 maanden
  • Valuta: EUR
Bekijk project

Validus in Indonesië

 

Door te investeren in dit project, kan Validus financiering verstrekken aan bedrijven die producten leveren aan gemeenschappen in Indonesië. Het project staat reeds op 66%.
 

  • Rente: 5%
  • Looptijd: 12 maanden
  • Valuta: USD
Bekijk project

Clean Cooking Forum 2022

 

Lendahanders Nancy Kariuki en Matteo Gilardi bezochten het Clean Cooking Forum 2022 in Accra, Ghana, waar zij praatten met bedrijven en organisaties in de clean cooking-sector. Moderne fornuizen en brandstoffen toegankelijk maken in opkomende landen verandert levens. Het verbetert de gezondheid, beschermt milieu en klimaat, en zorgt voor meer gelijkheid tussen vrouwen en mannen.

Op Lendahand is, bijvoorbeeld, sinds 2018 Sistema.bio actief. Zij zetten organisch afval om tot biogas en hebben op dit moment een openstaand project (klik hier). Door onze aanwezigheid op evenementen als het forum werken we eraan om meer van deze impactvolle bedrijven aan te bieden.

Meer over clean cooking

GOGLA Conference 2022

 

Komt één van deze gezichten je bekend voor? Inderdaad, de derde persoon van links is onze CEO Koen The. Tijdens GOGLA 2022 in Kigali, Rwanda ontmoette hij onder andere het team van d.light, één dag voor de lancering van hun eerste project op Lendahand.

GOGLA, het Global Off-Grid Solar Forum and Expo, is een jaarlijks evenement waarbij de off-grid solar sector samenkomt om kennis te delen en nieuwe producten en diensten te presenteren die ons dichter brengen bij het behalen van VN Duurzame Ontwikkelingsdoelstelling #7: Toegang tot schone energie.

Meer over GOGLA

Volg jij ons al op sociale media? We delen er tal van feiten en inzichten over opkomende landen. 

Volg ons op

Op de hoogte blijven van alles over Lendahand? Bezoek onze blog!

Je ontvangt deze e-mail omdat je ingeschreven bent via Lendahand.com. Klik hier om uit te schrijven Unsubscribe


Eendrachtsplein 3, Unit 2A, 3015 LA Rotterdam

Copyright © Lendahand 2022 All rechten voorbehouden.

Recent emails from Lendahand.com See more