US · lendahand.com

Nieuwsbrief | Bwise 4.75% rente | Mijlpaal 100 miljoen bereikt

We vieren de mijlpaal van 100 miljoen euro geïnvesteerd via Lendahand en stellen je voor aan een nieuwe partner in Ecuador.

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

We vieren de mijlpaal van 100 miljoen euro geïnvesteerd via Lendahand en stellen je voor aan een nieuwe partner in Ecuador. ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

100 miljoen euro geïnvesteerd in impact

We hebben een geweldige mijlpaal te vieren! 100 miljoen euro is er geïnvesteerd in ondernemers in opkomende landen. In een korte video vertellen oprichter Peter Heijen, CEO Koen The en COO Peter Stolze wat 100M voor hen betekent en hoe we zover zijn geraakt (hint: het is dankzij jou!). Klik hier om de video te bekijken.

Dankzij onze investeerders maken 100 miljoen euro's op dit moment impact in opkomende landen wereldwijd. Hoe hebben we dit waar kunnen maken en wat is ons volgende doel? Onze CEO Koen The vertelt ons het verhaal van Lendahand en blikt alvast vooruit.

Lees Koen's blog

BWISE: nieuwe partner in Ecuador

We hebben wederom een interessante investeringsmogelijkheid voor je. BWISE is gevestigd in Ecuador en maakt mobiele betalingen mogelijk in Latijns-Amerika door digitale betalingsoplossingen aan te bieden aan kleine en middelgrote bedrijven. BWISE is de eerste partner die wij samen met onze nieuwste cofinancieringspartner AlphaMundi financieren. Lees hier meer over partner BWISE.

Het eerste project met BWISE is momenteel live op ons platform. Met de financiering kan BWISE zijn mobiele betaalapp Tap-to-Phone verder ontwikkelen waarmee kleine bedrijven contactloze betalingen kunnen ontvangen op hun mobiele telefoon. Je kunt investeren in hun openstaande project met een looptijd van 24 maanden, jaarlijkse rente van 4,75% en terugbetalingen iedere 3 maanden (na de eerste 6 maanden).

Ga naar project

We are hiring

Lendahand heeft een spannend jaar voor de boeg en is op zoek naar twee nieuwe collega’s om het investeringsteam te versterken. We zijn op zoek naar een Investment Director en Jr Portfolio Manager. Ben of ken jij iemand met het juiste profiel? Aarzel niet om te solliciteren.

Bekijk vacatures

Afrikaanse fintech winnen aan populariteit

Meer en meer investeerders tonen hun vertrouwen in Afrikaanse startups, met investeringen in fintech op kop. De startup scene in opkomende landen in Afrika toont een opwaartse trend. Maar wat maakt deze fintech zo aantrekkelijk voor investeerders en wat dragen ze bij aan lokale gemeenschappen? Onze nieuwe correspondent Charity, woonachtig in Nairobi, zocht het voor ons uit (in het Engels).
Lees meer

Oproep van onze stagiaire Femke

Beste Lendahand-investeerder,

Naast mijn stage schrijf ik momenteel ook mijn scriptie bij Lendahand. Het thema van mijn scriptie luidt: Impact communicatie binnen Lendahand. Via een survey wil ik graag te weten komen hoe jij het maken impact ziet, en wat wij bij Lendahand kunnen verbeteren op vlak van impact communicatie. De survey duurt ongeveer 3 minuten. Alvast bedankt voor jouw deelname!

Groetjes, Femke Rutgers
Neem hier deel

En nog meer...

  • Het eerste project met onze nieuwe partner Kori werd afgelopen maand volledig gefinancierd. Lees hier meer over hun werk.
  • Welke innovaties komen uit opkomende landen en voor welke uitdagingen staan zij? Lees meer over de kracht van innovatie hier.
  • Volg jij ons al op sociale media? We delen er tal van feiten en inzichten over opkomende landen. Je kunt ons volgen op LinkedIn, Instagram, Twitter en Facebook.

(Would you rather receive our newsletter in English? Click here)

Want to stay updated on everything Lendahand? Check out our blog!

Copyright © Lendahand 2021 All rights reserved.

You are receiving this email because you subscribed to our newsletter at Lendahand.com. Click
 to Unsubscribe

Eendrachtsplein 3, Unit 2A, 3015 LA Rotterdam

Recent emails from Lendahand.com See more