US · lendahand.com

Nieuwsbrief | Fijne Feestdagen | 2 projecten

De laatste nieuwsbrief van dit jaar wijden wij aan onze tekortkomingen en de lancering van onze vernieuwde website.

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

De laatste nieuwsbrief van dit jaar wijden wij aan onze tekortkomingen en de lancering van onze vernieuwde website. ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Fijne Feestdagen

We kunnen je niet genoeg bedanken voor het vertrouwen in ons platform. Ons hele team, ook namens de ondernemers, wenst jou hele fijne kerstdagen en een voorspoedig 2022!

Tussen de lockdowns en quarantaines door hebben we dit jaar toch een en ander kunnen verwezenlijken. Een mijlpaal uit 2021 die we niet snel gaan vergeten is het bereiken van 100 miljoen euro aan investeringen op ons platform.

We zijn ook heel trots op de subsidie van 1,2 miljoen dollar die wij ontvingen van USAID om vrouwelijk ondernemerschap te stimuleren. Een subsidie als deze maakt het voor ons mogelijk om te groeien en ons te concentreren op onze missie om armoede te bestrijden. Op bepaalde momenten was het dit jaar zelfs mogelijk om te reizen en konden wij een paar ondernemers bezoeken in het buitenland. We waren ook aanwezig tijdens COP26 in Glasgow. Als kers op de taart lanceerden wij onlangs onze vernieuwde website, waarmee het al met al een onvergetelijk jaar werd!

Nieuw jasje

 

Heb je onze vernieuwde website al gezien? Met dit nieuwe ontwerp willen we de focus leggen op waar het om draait op het platform, namelijk de mensen en bedrijven achter onze projecten. We hopen dat je even enthousiast bent als wij.

Eén van de grootste veranderingen zijn de nieuwe tabbladen op de specifieke projectpagina's. In de blogpost hieronder leggen we alle functionaliteiten in detail uit.

Lees hier

Openstaande projecten

 

Op dit moment zijn er 2 openstaande projecten op ons platform om in te investeren. We zijn erg blij met het aanbod van projecten van de laatste maanden en hopen dat ten minste één ervan jou interesseert.

Het project van Funding Societies in Indonesië bijvoorbeeld, om werkkapitaal te verstrekken aan zo'n 37 ondernemers.

Funding Societies biedt een project aan met een looptijd van 12 maanden en een rente van 4% per jaar. Het project staat nu op 62%, en als het voor het einde van de maand volledig gefinancierd is, start de lening (en de rente) per 1 januari.

Ga naar project

Update van onze tekortkomingen

 

Zoals je misschien weet, staan onze tekortkomingen op onze website. Als jonge sociale onderneming in volle groei zijn we in een constant proces om een beter bedrijf te worden.

Nadat we onze tekortkomingen herkennen, werken we eraan ze weg te werken. Het einde van het jaar 2021 lijkt ons het perfecte moment om de balans op te maken en te delen hoe ver wij intussen zijn gekomen. Lees verder in onderstaande blogpost.

Lees hier

Vruchtbaar jaar voor PlusPlus

 

Voor Lendahand-partner PlusPlus was 2021 het allereerste jaar. Spannend dus! Het nieuwe platform ging eind 2020 van start en groeit sindsdien gestaag.

Van nul naar ruim 400 investeerders, die samen al meer dan € 727.000 hebben uitgeleend aan landbouwondernemers. Zonder rente, maar met veel impact! Zo zorgden zij dat ruim 8.700 boerengezinnen meer inkomsten kregen, dat bijna 4.000 boeren duurzamer gingen verbouwen en ontstonden er 87 nieuwe banen! Mooi toch?

Bezoek PlusPlus

Volg jij ons al op sociale media? We delen er tal van feiten en inzichten over opkomende landen. 

Volg ons op

Op de hoogte blijven van alles over Lendahand? Bezoek onze blog!

Je ontvangt deze e-mail omdat je ingeschreven bent via Lendahand.com. Klik hier om uit te schrijven Unsubscribe


Eendrachtsplein 3, Unit 2A, 3015 LA Rotterdam

Copyright © Lendahand 2021 All rechten voorbehouden.

Recent emails from Lendahand.com See more