US · lendahand.com

Nieuwsbrief | Hoe wij impact meten | Nieuwe tekortkomingen

Impact maken is de core business van Lendahand. Ontdek hoe wij impact maken en meten.

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

Impact maken is de core business van Lendahand. Ontdek hoe wij impact maken en meten. ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Impact zien vanaf de eerste rij

Kun jij vijf voordelen van zonne-energie opnoemen, zonder het klimaat mee te rekenen? Ons team bezocht onlangs een Keniaanse bloemenkwekerij die energie opwekt met een zonnepark van Redavia. De overstap op zonne-energie creëert er zichtbaar een positieve impact. Wij zetten vijf voordelen op een rij die wij zagen vanaf de eerste rij.

Lees verder

Crowdfunding nieuws van Redavia

 

Redavia vergroot zijn crowdfunding mogelijkheden en geeft rechtstreeks "virtuele aandelen" uit aan de crowd. Met deze virtuele aandelen krijgt de crowd een financieel voordeel die in lijn ligt met hun beoogde groei: 500 Afrikaanse bedrijven voorzien met meer dan 100 MWp aan operationele zonne-installaties, wat meer dan 35.000 ton CO2/jaar bespaart.

Redavia blijft ook projecten aanbieden via Lendahand, zodat investeerders een gestage jaarlijkse rente kunnen combineren met de lange-termijnopbrengst van hun virtuele aandelen.

Klik op de afbeelding voor een videobericht en kom meer te weten over hun aankomende, eigen equity crowdfunding campagne via onderstaande link.

Blijf op de hoogte

Onze nieuwe tekortkomingen

 

Wij zijn nooit uitgeleerd. Daarom publiceren wij naast onze resultaten ook onze tekortkomingen. Onze vorige reeks maakt plaats voor vijf nieuwe tekortkomingen. Het is soms ploeteren, zoals we letterlijk deden tijdens het uitje in de Wadden hierboven, maar als jonge sociale onderneming zijn we in een constant proces om een beter bedrijf te worden. Lees hieronder welke vijf tekortkomingen wij vanaf nu aanpakken.

Lees hier

Grootste project ooit

Was het jou opgevallen? Ons grootste project ooit staat open voor investeringen. Funding Societies haalt maar liefst 750.000 euro op en in slechts 20 dagen tijd staat het project op 82%.

Met jouw investering voorziet Funding Societies werkkapitaal aan kleine en middelgrote bedrijven in Indonesië. Het project heeft een looptijd van 12 maanden en een rente van 4% per jaar.

Zag jij ons op TV?

 

In januari was onze allereerste commercial ooit op televisie. Het verhaal? De nerveuze Frank wil zijn date imponeren met zijn centen en status. Helaas, ze is helemaal niet onder de indruk van hem. Zij zoekt iemand die echt impact maakt in het leven. Frank krijgt gelukkig een wake-upcall, waarna hij ons platform vindt en zo ontdekt dat je met Lendahand niet alleen financieel maar ook sociaal impact kunt maken.

Heb je ons live gemist? Onze commercial is via onderstaande link te zien op YouTube.

Bekijk hier

Hoe wij impact meten

 

Positieve impact maken is onze core business. Ons doel is om transparant te zijn over de impact die jij als Lendahand-investeerder maakt. Dat doen wij door data te laten zien en inspirerende verhalen te vertellen van de ondernemers achter deze cijfers. Maar onze methodologie moest beter en was terecht één van onze vorige tekortkomingen.

We hebben hieraan gewerkt en ons impactmodel is hiervan het resultaat. Afgelopen jaar werkten we al volgens dit model en in de komende maanden kan je een eerste Lendahand Impact rapportage van ons verwachten. Bekijk de gids over hoe wij impact meten en rapporteren via onderstaande knop.

PS. Ben je op zoek naar meer informatie over hoe de bedrijven in ons portfolio hun impact maken? Neem een kijkje op het “Impact” tabblad bij elk project.

Ons impactmodel

Opnieuw relevant: Wat is jouw wallet doel?

 

We hopen dat jouw nieuwe jaar goed is gestart. Met of zonder strakke doelen, als je nieuw bent in de wereld van impact investeren is onderstaande blogpost wat voor jou. We helpen jou op weg met tips als het bepalen hoeveel je wilt investeren en hoe je Lendahand Wallet te beheren. Klaar? Start!

Lees hier

Volg jij ons al op sociale media? We delen er tal van feiten en inzichten over opkomende landen. 

Volg ons op

Op de hoogte blijven van alles over Lendahand? Bezoek onze blog!

Je ontvangt deze e-mail omdat je ingeschreven bent via Lendahand.com. Klik hier om uit te schrijven Unsubscribe


Eendrachtsplein 3, Unit 2A, 3015 LA Rotterdam

Copyright © Lendahand 2021 All rechten voorbehouden.

Recent emails from Lendahand.com See more