US · lendahand.com

Nieuwsbrief juli: nu 5.75% rente | Gratis whitepaper

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

Investeer nu in Rwandese boeren

Je kunt nog steeds investeren in het 2e project van ons nieuwste partner YAK Fair Trade. Het project is al voor ruim 60% gefinancierd. Bekijk onze video over de positieve impact die YAK heeft op heel veel boeren in Rwanda. Deze lening zal YAK in staat stellen meer mais en graan in te kopen bij de 65.000 aangesloten boeren. Het project heeft een looptijd van 18 maanden en een rente van 5,75% per jaar.
Bekijk project

Whitepaper: hoe dichten we het gat?

Wist je dat er een tekort is van ruim 5 biljoen dollar als het gaat om financiering voor ondernemers in opkomende landen? Download onze nieuwste whitepaper om te leren over dit enorme financieringsgat en hoe jouw investeringen kunnen helpen dit gat te dichten.

Download whitepaper

Bedankt voor je steun

Vorige maand eindigde onze crowdfunding campagne op Seedrs.com. Er is daarbij voor in totaal 1.3 miljoen euro aan Lendahand aandelen verkocht. Binnenkort lees je hoe we met dat geld verder kunnen groeien. Enkele honderden van jullie hebben ook geïnvesteerd in Lendahand en zijn nu dus mede-eigenaar. Ons hele team wil jou hier graag voor bedanken met een video!
Bekijk video

Zeg maar jij

En tenslotte, de uitslag van onze vraag vorige maand: tutoyeren of vousvoyeren? Hoe wensen onze investeerders aangesproken te worden in nieuwsbrieven en e-mails? Ruim 250 van jullie namen de moeite de vraag te beantwoorden en wellicht merkte je het al in deze nieuwsbrief; 71% antwoordde 'jij'. Bedankt voor het meedoen met de poll! 

Want to stay updated on everything Lendahand? Check out our blog!

Copyright © Lendahand 2020 All rights reserved.

You are receiving this email because you subscribed to our newsletter at Lendahand.com. Click
 to Unsubscribe

Eendrachtsplein 3, Unit 2A, 3015 LA Rotterdam

Recent emails from Lendahand.com See more