US · lendahand.com

Nieuwsbrief | Nieuw: Creze en Tugende | Ons team in Kigali

Ontdek de twee nieuwe investeringsmogelijkheden die deze maand hun intrede maken op ons platform.

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

Ontdek de twee nieuwe investeringsmogelijkheden die deze maand hun intrede maken op ons platform. ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Lease-to-own in Oeganda

We stellen jou graag voor aan Tugende, onze nieuwste investeringsmogelijkheid. Tugende biedt lease-to-own motorfietsen aan verantwoordelijke motortaxi bestuurders in Oeganda. Vorige week bezocht ons team Tugende in Kampala om te zien hoe eigen bezit deze bestuurders helpt om hun economische omstandigheden te verbeteren. Lees meer over wat Tugende voor ondernemers doet via onderstaande link.

Lees hier

Aftellen tot eerste project

Ben je enthousiast geworden om te investeren in het lease-to-own model van Tugende? Het eerste project van EUR 500.000 gaat van start op maandag 1 november. Het project heeft een looptijd van 24 maanden en een jaarlijkse rente van 5.5%. Bekijk het alvast via onderstaande link.

Bekijk project

Nieuw: Creze in Mexico

Wie weet zag je (en investeerde je) deze week in het eerste project van Creze op ons platform. Het Mexicaanse digitale leenplatform viel zichtbaar in de smaak. Het project van EUR 362,000 werd vlot gefinancierd in 13 uur tijd.

Het doel van Creze is om financiering toegankelijk te maken voor midden- en kleinbedrijf door ondernemers te voorzien van snelle en flexibele leningen. Lees in afwachting van hun volgende project alvast meer over hun activiteiten.

Lees meer

SAM2021, wij waren erbij

Het is langzaamaan weer mogelijk om te reizen binnen Lendahand. Al zijn we gewend geraakt aan online meetings en evenementen, niets gaat boven een face-to-facegesprek. Vorige week was ons investments team, vertegenwoordigd door Adriaan Schiphorst en Pietro Galardi, aanwezig bij de African Microfinance Week in Kigali, Rwanda.

Tijdens SAM2021 hadden ze de gelegenheid om microfinancieringsinstellingen, fintechs en andere investeerders te ontmoeten die zich inzetten voor betere financiële inclusie in Afrika. Wie weet ontmoetten zij enkele potentiële nieuwe bedrijven voor ons portfolio?

Week of Clean Cooking

Wereldwijd koken meer dan één op de drie mensen op een vervuilende open haard of een vervuilend fornuis. Deze zijn niet alleen schadelijk voor het milieu, maar ook voor de gezondheid. Lendahand werkt graag samen met ondernemingen zoals Sistema.bio, momenteel actief in ons portfolio, om in landen waar dat nodig is betere toegang te bieden tot schone energie om te koken.

De Clean Cooking Alliance organiseerde de allereerste Week of Clean Cooking en nodigde onze portfolio manager Thomas Plaatsman uit om deel te nemen aan een van de webinars. In onderstaande opname geeft hij zijn visie op hoe crowdfunding past in het wereldwijde investeringslandschap voor clean cooking-bedrijven.
Bekijk hier

Het Lendahand team groeit

Lendahand blijft groeien en we zijn nu met maar liefst 22 man sterk! Sinds onze laatste voorstelronde zijn we enkele collega’s rijker geworden: zo is Willianne erbij als juridisch medewerker, Charles versterkt het Investments team en Jan-Metten en Xavi kwamen erbij in het Development team. Neem een kijkje op onze teampagina om ons beter te leren kennen.
Onze team pagina
Volg jij ons al op sociale media? We delen er tal van feiten en inzichten over opkomende landen. Je kunt ons volgen op LinkedIn, Instagram, Twitter en Facebook.

(Would you rather receive our newsletter in English? Click here)

Op de hoogte blijven van alles over Lendahand? Bezoek onze blog!

Copyright © Lendahand 2021 All rights reserved.

Je ontvangt deze e-mail om je ingeschreven bent via Lendahand.com.  
Klik hier om uit te schrijven
 Unsubscribe

Eendrachtsplein 3, Unit 2A, 3015 LA Rotterdam

Recent emails from Lendahand.com See more