US · lendahand.com

Nieuwsbrief | Nieuwe Europese vergunning | 6% rente

Lendahand ontvangt als eerste Nederlandse crowdfundingplatform de nieuwe Europese vergunning.

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

Lendahand ontvangt als eerste Nederlandse crowdfundingplatform de nieuwe Europese vergunning. ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

De nieuwe vergunning is binnen!

Lendahand ontvangt als eerste Nederlandse crowdfundingplatform de nieuwe Europese Crowdfunding Service Provider-vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Alle Europese crowdfundingplatforms moeten vanaf november 2023 de nieuwe vergunning hebben verkregen.

De vergunning stelt ons in staat te groeien in Europa en nieuwe diensten aan te bieden aan investeerders, zoals de auto-invest functionaliteit waar wij momenteel aan werken.

Meer over de verschillen tussen de MiFID-vergunning die we tot nu toe hadden en de nieuwe ECSP-vergunning lees je in onderstaande aankondiging.

Lees meer

Op bezoek bij Creze in Mexico

 

Onlangs ontmoetten we twee klanten van financiële instelling Creze in Mexico-Stad. Ondernemers Dinora en Eduardo vertelden ons hoe hun lening precies helpt bij de groei van hun bedrijf.

Eduardo deelde dat zijn grootste uitdaging de prijs van grondstoffen is, wat zijn behoefte aan werkkapitaal verklaart. Wat is volgens jou de uitdaging voor onderneemster Dinora?

Ontdek het hier en lees hun verhaal.

Het achtste project van Creze staat nu op het platform en is al voor ruim 80% gefinancierd. Het project biedt een rente van 6% en een looptijd van 36 maanden.

Ga naar project

Mikro Kapital in Moldavië

 

Met een ondernemerslening van Mikro Kapital krijgen ondernemers als boer Sergiu toegang tot het nodige werkkapitaal. Het project is momenteel voor 63% gefinancierd.
 

  • Rente: 5% 
  • Looptijd: 36 maanden
  • Valuta: EUR
Bekijk project

Validus in Indonesië

 

462 investeerders crowdfunden reeds het openstaande project van Validus, nu op 80%. Met het project krijgen verschillende ondernemers in Indonesië toegang tot financiering.
 

  • Rente: 5%
  • Looptijd: 12 maanden
  • Valuta: USD
Bekijk project

Er zijn verschillende open projecten beschikbaar op het platform, van bedrijven in Mexico tot Kirgizië en daarbuiten. Je vindt ze terug op de projectpagina.

Bekijk alle projecten

Welkom, Café Perú

 

Op 1 augustus gelanceerd en inmiddels 550.000 euro financiering opgehaald: nieuwe ondernemer Café Perú valt in de smaak en daar zijn we de crowd alleen maar dankbaar om.

Schenk jezelf een kopje café in en lees meer over hoe Café Perú koffieboeren in afgelegen gebieden in Peru ondersteunt.

Lees meer

Laat een Google review na

 

We zijn weliswaar geen restaurant of bar, toch stellen we het zeer op prijs als je via onderstaande link een Google Review nalaat. Jouw reactie helpt ons onze service te verbeteren. Hoe meer mensen Lendahand leren kennen, hoe meer impact we kunnen creëren.

Laat review na

Update: Meer vrouwelijke ondernemers bereiken

 

Het begon met een subsidie van USAID’s CATALYZE Women’s Economic Empowerment Program in september 2021: de missie om meer vrouwelijke ondernemers in opkomende landen te bereiken. Wat hebben we intussen gedaan en hoe ver staan we bij het bereiken van ons doel?

Lees meer

Volg jij ons al op sociale media? We delen er tal van feiten en inzichten over opkomende landen. 

Volg ons op

Op de hoogte blijven van alles over Lendahand? Bezoek onze blog!

Je ontvangt deze e-mail omdat je ingeschreven bent via Lendahand.com. Klik hier om uit te schrijven Unsubscribe


Eendrachtsplein 3, Unit 2A, 3015 LA Rotterdam

Copyright © Lendahand 2022 All rechten voorbehouden.

Recent emails from Lendahand.com See more