US · lendahand.com

Nieuwsbrief | Nieuwe partner in Indonesië | 5% rente

Bedrijven vinden de weg naar Lendahand en bieden je nieuwe investeringsmogelijkheden

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

Bedrijven vinden de weg naar Lendahand en bieden je nieuwe investeringsmogelijkheden ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Nieuw: Validus in Indonesië

De zomer is bij Lendahand geen komkommertijd. We lanceerden Validus en verwachten in augustus nog twee nieuwe investeringsmogelijkheden op het platform.

Validus maakt het aanvragen van financiering eenvoudig voor kleine ondernemingen in Zuidoost-Azië. Op hun digitale leenplatform kunnen ondernemers altijd en overal terecht voor de aanvraag van werkkapitaal.

Lees de introductie van Validus hier.

Het tweede project van Validus staat nu op het platform en is al voor ruim 70% gefinancierd. Het project biedt een rente van 5% en een looptijd van 12 maanden.

Ga naar project

Tip: Ontvang jij nieuwe projecten rechtstreeks in je mailbox? Log in op je Lendahand account en pas je e-mailvoorkeuren naar wens aan.

InvesCore in Mongolië

 

Met hun derde project kan microfinancieringsinstelling InvesCore leningen verstrekken aan 25 mkb-ondernemers in Mongolië.
 

  • Rente: 5% 
  • Looptijd: 24 maanden
Bekijk project

Bailyk in Kirgizië

 

Microfinancieringsinstelling Bailyk zal met deze lening 500 individuele ondernemers en boeren op het Kirgizische platteland ondersteunen.
 

  • Rente: 5%
  • Looptijd: 24 maanden
Bekijk project

10.000 banen gecreëerd

 

Een nieuwe mijlpaal is bereikt!

Investeringen in Lendahand projecten creëerden tot nu toe banen voor meer dan 10.000 mensen in opkomende landen. Een prachtig aantal, mogelijk gemaakt dankzij onze crowd investeerders die geloven in hardwerkende ondernemers en hun bedrijven. Het maakt economieën sterker en geeft mensen groeikansen.

Bekijk de resultaten van 8 jaar impact maken in het Lendahand Impact Report.

Bekijk Impact Report

Luistertip: Podcast met Redavia

 

Lendahand partner Redavia bracht ons een bezoek in Rotterdam en sprak met onze collega Lucas Weaver een aflevering voor zijn podcast in. In een verhelderend gesprek vertellen Erwin Spolders, Oliver Keilhack en Affan Ahsan hoe Redavia ooit is gestart, hoe Lendahand heeft bijgedragen aan hun groei en waarom financiering van het MKB in opkomende landen zo cruciaal is.

We zijn misschien wat bevooroordeeld, maar het is een niet te missen aflevering als je interesse hebt in solar energie en het starten van een bedrijf in Afrika.

Luister via onderstaande link of in je favoriete podcast app.

Beluister hier

Bericht uit Mexico

 

Creze is sinds eind 2021 actief op Lendahand. Met de steun die ze tot nu toe van de Lendahand crowd kregen heeft de microfinancieringsinstelling kleine en middelgrote ondernemingen in Mexico kunnen helpen hun bedrijf te laten groeien. Martha Gonzáles van Creze heeft een bericht voor jou!

Bekijk video

Vraag van de maand

Vraag: “Wanneer ontvangen ondernemers mijn investering op hun bankrekening?”

Antwoord: Allereerst moet het project volledig gefinancierd zijn. Nadien gaat het geld op de eerste dag van de maand richting het bedrijf of de ondernemer. Vanaf dat moment ontvang je rente over je investering.

Daarom vinden investeerders het dus interessant om projecten voor het einde van de maand volledig te financieren.

Heb je ook een prangende vraag? Stel ze ons via social media of [email protected]

Volg jij ons al op sociale media? We delen er tal van feiten en inzichten over opkomende landen. 

Volg ons op

Op de hoogte blijven van alles over Lendahand? Bezoek onze blog!

Je ontvangt deze e-mail omdat je ingeschreven bent via Lendahand.com. Klik hier om uit te schrijven Unsubscribe


Eendrachtsplein 3, Unit 2A, 3015 LA Rotterdam

Copyright © Lendahand 2022 All rechten voorbehouden.

Recent emails from Lendahand.com See more