US · lendahand.com

Nieuwsbrief | Nu 5% rente | COP26 | IEX Gouden Stier

Tijdens COP26 nam onze CEO een award in ontvangst namens Energise Africa.

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

Tijdens COP26 nam onze CEO een award in ontvangst namens Energise Africa. ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Groepsleningen voor Sumaq Warmi

Sumaq Warmi betekent "Geweldige Vrouw" in het Quechua. Het weerspiegelt de missie van coöperatie Kori die groepsleningen verstrekt aan vrouwelijke ondernemers in Peru. Met kleine leningen kunnen deze vrouwen de voorraden van hun winkel aanvullen en hun inkomen verhogen. Lees hier meer over Kori.

Op dit moment biedt Kori een project aan met een looptijd van 12 maanden en een rente van 5%. Als het project vandaag of morgen vol gaat, start de lening (en de rente) a.s. woensdag! We zitten al bijna op 80%. Bekijk het project via onderstaande link.

Ga naar project

IEX Gouden Stier: Beste Crowdfunding platform

Voor maar liefst de 4e keer op rij ontvangt Lendahand een Beste Keuze-label van IEX.nl in de categorie Crowdfunding. Met hun Beste Keuze-vergelijker probeert IEX de complexe en omvangrijke Nederlandse beleggingsmarkt overzichtelijker en toegankelijker te maken. Op deze manier wil IEX investeerders informeren én inspireren naar de beste beleggingsmogelijkheden. Met het Beste Keuze-label ‘Crowdfunding’ behoort ons platform wederom tot de 5 beste aanbieders van het jaar.

Lees meer

COP26: onze klimaatbelofte

Er was deze maand - gelukkig - veel te doen rond COP26, de klimaatconferentie van de Verenigde Naties in Glasgow. Ook Lendahand was aanwezig!

Sinds 2017 werken wij in het Verenigd Koninkrijk samen met Ethex, en runnen daar gezamenlijk het platform Energise Africa. Op deze website is het voor Britten mogelijk om op een laagdrempelige manier te investeren in clean energy projecten. Deze inzet is tijdens COP26 beloond met de UN Global Climate Change Award (zie foto).

Als sociale onderneming en B-Corp willen we bij Lendahand een voorbeeld zijn. In onze klimaatbelofte lees je meer over onze klimaatimpact tot nu toe en vertellen we waar onze focus ligt voor de toekomst.

Lees hier

Op bezoek in Moldavië

Wanneer ons team ondernemers ontmoet die dankzij crowdfunding via Lendahand kunnen groeien, dan geeft ons dit steeds veel energie. De gesprekken en bezoeken leren ons welke uitdagingen specifieke regio's en sectoren met zich meebrengen, en tonen de verandering die de financiering teweeg bracht. Onlangs kregen wij een rondleiding in Moldavië van het Mikro Kapital-team. Lees meer over ons bezoek via onderstaande link.
Lees meer

Doe meer met Impact+

Wil je graag meer doen met je Lendahand account? Dat kan met Impact+, ons particulier beleggingsproduct voor investeerders en bedrijven die nog meer impact willen maken met hun vermogen.
  • Elk kwartaal organiseren wij een investeringsronde (mits voldoende projecten beschikbaar)
  • Vanaf €25,000 kun je in meerdere bedrijven tegelijk investeren
  • Je bepaalt zelf hoeveel je in welke projecten investeert

Op 10 december start een nieuwe investeringsronde! Benieuwd of Impact+ wat voor jou is? Lees hier verder of informeer per mail.
Informeer hier
We stellen je graag voor aan Anshul Jindal, onze Head of Investments. Anshul heeft een passie voor high-impact investments en een rijke ervaring in de impact sector.
We verwelkomen Jellie Banga in onze Supervisory Board. Jellie is een ervaren C-level executive met een indrukwekkende staat van dienst van meer dan 20 jaar in duurzame financiering.

Waarom wij moeten weten wie jij bent

Wanneer je een account aanmaakt bij Lendahand moet je je identiteit laten verifiëren. In een blogpost leggen we uit op basis van welke grondslag we jouw persoonlijke gegevens nodig hebben en hoe we daar mee omgaan.
Lees hier
Volg jij ons al op sociale media? We delen er tal van feiten en inzichten over opkomende landen. Je kunt ons volgen op LinkedIn, Instagram, Twitter en Facebook.

(Would you rather receive our newsletter in English? Click here)

Op de hoogte blijven van alles over Lendahand? Bezoek onze blog!

Copyright © Lendahand 2021 All rights reserved.

Je ontvangt deze e-mail om je ingeschreven bent via Lendahand.com.  
Klik hier om uit te schrijven
 Unsubscribe

Eendrachtsplein 3, Unit 2A, 3015 LA Rotterdam

Recent emails from Lendahand.com See more