US · lendahand.com

Nieuwsbrief | Platform van het Jaar 2021 | 5 openstaande projecten

De Gouden Stier 2021 en een nieuwe ondernemer op het platform.

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

De Gouden Stier 2021 en een nieuwe ondernemer op het platform. ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Derde Gouden Stier voor Lendahand

Dankbaar en trots, zo voelt het hele team zich na de derde overwinning als Crowdfundingplatform van het Jaar 2021 (na 2018 & 2019). Meer dan 4.400 Nederlandse beleggers beoordeelden in het Nationale Beleggersonderzoek van IEX hun brokers, vermogensbeheerders en beleggingsplatformen op verschillende onderdelen.

De vijf best beoordeelde crowdfundingplatformen kregen een Beste Keuze-label én dingden mee naar de IEX Gouden Stier 2021.

Unaniem verkoos de onafhankelijke jury, bestaande uit zes specialisten uit de Nederlandse beleggingswereld, Lendahand als winnaar. Volgens de jury onderscheidt Lendahand zich door haar klantenservice en transparante communicatie. 

Lees meer

Nu open: iProcure 6%

 

Er zijn steeds meer tekenen dat de oorlog in Oekraïne gevolgen heeft voor de prijzen en voorraden van voedsel in Afrika. Kenia haalt 60% van haar tarwe uit het buitenland. Maar zonder export van belangrijkste leveranciers Oekraïne en Rusland zijn er geen producten. Afrika vreest nu voor een voedselcrisis, terwijl er veel vruchtbare grond in het land is.

iProcure stimuleert de lokale landbouw door boeren te bevoorraden met zaden en mest van hoge kwaliteit. Met hun openstaande project (nu op 83%) kunnen zij voorraad inkopen en distribueren aan de 30,000 bij hen aangesloten boeren. Het project heeft een looptijd van 24 maanden en een rente van 6% per jaar.

Bekijk project

Welkom, Bailyk

 

Een tweede Kirgizisch bedrijf doet haar intrede op Lendahand! Bailyk is een microfinancieringsinstelling voor ondernemers op het platteland van het nieuwe opkomende land in onze portefeuille: Kirgizië.

Maar liefst 58% van hun klanten zijn vrouwelijke ondernemers, zoals Taalaikul: “Een lening zonder onderpand past het beste bij mijn bedrijf, omdat ik snel producten kan kopen waar veel vraag naar is. Omzet is tenslotte het belangrijkste.”

Hun eerste project gaat vandaag van start.

Lees meer

First Finance

 

Met dit project verkrijgen 25 families in Cambodja een lening voor een stuk land of het bouwen van een eigen huis.
 

  • Looptijd: 24 maanden
  • Rente: 4,50% 
Bekijk project

Creze

 

Investeren in Creze maakt groei mogelijk voor 25 midden- en kleinbedrijven in Mexico.
 

  • Looptijd: 36 maanden
  • Rente: 6% 
Bekijk project

Is je bankrekening gevalideerd?

 

De voorbije maand toonden vele investeerders begrip en geduld bij enkele technische uitdagingen waar Lendahand voor stond. Als financieel platform zijn wij verplicht bepaalde activiteiten uit te besteden aan derde partijen.

Om te voldoen aan de huidige wet- en regelgeving dienden alle investeerders hun bankrekening te valideren, inclusief tenaamstelling. Helaas verliep dit niet altijd even soepel. We willen dan ook onze excuses aanbieden voor het ongemak.

Is jouw bankrekening nog niet gevalideerd? Kijk even na in je Lendahand-account of er stappen nodig zijn.

Heb je vragen? Neem contact op via [email protected]

Volg jij ons al op sociale media? We delen er tal van feiten en inzichten over opkomende landen. 

Volg ons op

Op de hoogte blijven van alles over Lendahand? Bezoek onze blog!

Je ontvangt deze e-mail omdat je ingeschreven bent via Lendahand.com. Klik hier om uit te schrijven Unsubscribe


Eendrachtsplein 3, Unit 2A, 3015 LA Rotterdam

Copyright © Lendahand 2022 All rechten voorbehouden.

Recent emails from Lendahand.com See more