US · lendahand.com

Nieuwsbrief | Redavia 5.5% rente | Leningen in Lokale Valuta

Lendahand lanceert investeringen in lokale valuta met The Currency Exchange Fund, TCX.

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

Lendahand lanceert investeringen in lokale valuta met The Currency Exchange Fund, TCX. ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Financier ondernemers in hun eigen, lokale valuta

Als eerste crowdfundingplatform in Nederland kan je bij Lendahand ondernemers financieren in hun eigen, lokale valuta. Hiermee vergroten we de toegang tot financiering voor ondernemers in opkomende landen zonder dat jij als investeerder het valutarisico draagt. Het wisselkoersrisico wordt namelijk afgedekt door een valuta-hedge contract met TCX. Kom meer te weten over deze nieuwe toevoeging via onderstaande link.

Lees meer

Eerste project in lokale valuta

Redavia bijt de spits af als eerste project in lokale valuta. Met jouw investering financier je schone energie voor bedrijven in Ghana in Ghanese cedi zonder hiervoor het valutarisico te dragen. Het project heeft een looptijd van 24 maanden en een jaarlijkse rente van 5.5%.

Bekijk project

Kun je geld eigenlijk goedkoper maken?

Vele ondernemers in opkomende landen en ontwikkelingslanden werken in de informele economie. Deze zogeheten ‘grijze economie’ speelt zich af buiten de wet of bescherming van de overheid waardoor hardwerkende mensen vaak niet beschermd zijn door arbeidsrechten. Wij gaan dieper in op wat het betekent om in de informele sector te werken in dit artikel.

Onze CEO Koen zocht op zijn beurt uit hoe meer mensen in opkomende landen kunnen aansluiten in de formele economie. Zijn oplossing luidt: maak geld goedkoper. Wat hij daarmee bedoelt lees je via onderstaande link.

Lees Koen's blog

Welkom, MiCrédito

Heb je het eerste project van microfinancieringsinstelling MiCrédito in Nicaragua gezien? Dankzij onze crowd is het project van 500.000 euro van deze nieuwe lokale partner intussen volledig gefinancierd. Het tweede project van MiCrédito kun je in augustus verwachten. Zij zetten zich in voor het vergroten van toegang tot financiering voor kleine landbouwbedrijven en ondernemers op het platteland in Nicaragua. Lees meer over hun activiteiten via onderstaande link.
Lees verder
Enthousiast geworden? Bekijk onderstaande video waarin onderneemster Fátima Cerda uitlegt hoe zij haar bedrijf kan laten groeien met de hulp van MiCrédito. Tip: Je kunt in YouTube ondertiteling aanzetten.
Bekijk video
Volg jij ons al op sociale media? We delen er tal van feiten en inzichten over opkomende landen. Je kunt ons volgen op LinkedIn, Instagram, Twitter en Facebook.

(Would you rather receive our newsletter in English? Click here)

Op de hoogte blijven van alles over Lendahand? Bezoek onze blog!

Copyright © Lendahand 2021 All rights reserved.

Je ontvangt deze e-mail om je ingeschreven bent via Lendahand.com.  
Klik hier om uit te schrijven
 Unsubscribe

Eendrachtsplein 3, Unit 2A, 3015 LA Rotterdam

Recent emails from Lendahand.com See more