US · lendahand.com

Nieuwsbrief | U&I Kenia: 5% | Stel je vraag voor de webinar

Deze maand lanceerden we een nieuwe partner uit Kenia die zich richt op vrouwelijke ondernemers.

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

Deze maand lanceerden we een nieuwe partner uit Kenia die zich richt op vrouwelijke ondernemers. ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Nieuw: U&I in Kenia

We eindigen de maand in schoonheid met de lancering van het eerste project van U&I Microfinance Bank. U&I zal nodige leningen verstrekken aan Keniaanse vrouwelijke ondernemers in de landbouw. Hun doel is de financiële barrières waar deze vrouwen tegenaan lopen te doorbreken.

Lees meer over hun aanpak tegen armoede en over één van hun klanten, Mary, die vertelt welke impact haar samenwerking met U&I heeft op haar leven. Klik hier voor het artikel over U&I.

Het eerste project van U&I staat nu op het platform en biedt een rente van 5% en een looptijd van 36 maanden.

Bekijk project

Tijd van crowdfunding cowboys is voorbij

 

Crowdfunding is populairder dan ooit. Mede dankzij de Europese wet- en regelgeving blijft de crowdfundingmarkt sterk en gezond. Vorige maand nog ontving Lendahand als eerste Nederlandse platform de nieuwe Europese licentie. Wat zijn de voordelen van deze regelgeving voor crowdfunding platformen? Onze co-founder en COO Peter Stolze vertelt het aan Change.inc.

Lees hier

Bailyk in Kirgizië

 

Met een lening voor Bailyk zorg je dat vrouwelijke landbouwers zoals Aida toegang krijgen tot het nodige werkkapitaal. We bezochten Aida onlangs, bekijk hier haar verhaal.
 

  • Rente: 5% 
  • Looptijd: 24 maanden
  • Valuta: USD
Bekijk project

InvesCore in Mongolië

 

Zag je het nieuwe project van InvesCore, nu op 60%? Met een investering in het project steun je het mkb in steden en op het platteland in Mongolië.
 

  • Rente: 5%
  • Looptijd: 24 maanden
  • Valuta: USD
Bekijk project

WEBINAR: Vertraagde terugbetalingen

 

Het komt helaas voor dat partners moeilijkheden ondervinden om aan hun betaalverplichting te voldoen. Soms zijn terugbetalingen hierdoor vertraagd of dient Lendahand een nieuw betaalschema overeen te komen met de partner. De procedure die we hanteren bij vertragingen en faillissementen staat beschreven in onze FAQ.

Wellicht heb je hier meer vragen over. Daarom willen we volgende maand een webinar houden waarin we het proces uitgebreid toelichten en jullie vragen beantwoorden.

Wat wil je graag weten? Stel je vraag in onderstaande survey.

Stel je vraag

5 verrassende inzichten uit het Impact Report

 

Eerder dit jaar publiceerden wij het eerste Lendahand Impact Report. 
Je ziet er de resultaten van 8 jaar impact maken in cijfers en verhalen. De 5 meest verrassende inzichten uit het rapport zetten we voor je op een rij in onderstaand overzicht. 

Lees meer

Kun je duurzaam investeren via crowdfunding?

 

Duurzaam investeren en crowdfunding, je hoort ze zelden in eenzelfde adem. De voorbije tien jaar wonnen beide om verschillende redenen aan populariteit. Kunnen beide concepten in elkaar voortvloeien?

Lees meer

Volg jij ons al op sociale media? We delen er tal van feiten en inzichten over opkomende landen. 

Volg ons op

Op de hoogte blijven van alles over Lendahand? Bezoek onze blog!

Je ontvangt deze e-mail omdat je ingeschreven bent via Lendahand.com. Klik hier om uit te schrijven Unsubscribe


Eendrachtsplein 3, Unit 2A, 3015 LA Rotterdam

Copyright © Lendahand 2022 All rechten voorbehouden.

Recent emails from Lendahand.com See more