US · lendahand.com

Nieuwsbrief | Welkom AlphaMundi | Nu 4.5% rente

Deze maand kondigen wij een nieuwe samenwerking met AlphaMundi en lichten we in onze nieuwste impact explainer toe hoe woningbezit armoede kan bestrijden.

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

Deze maand kondigen wij een nieuwe samenwerking met AlphaMundi en lichten we in onze nieuwste impact explainer toe hoe woningbezit armoede kan bestrijden. ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Nieuwe samenwerking: AlphaMundi

Graag introduceren wij onze nieuwe samenwerking met impact investingfonds Alphamundi. Om financiële oplossingen te bieden aan vele ondernemers in opkomende markten gaan wij de krachten bundelen. “AlphaMundi is een van de koplopers op het gebied van impact investing. Zij startten hun activiteiten bijna tien jaar voor de oprichting van Lendahand. Onze missies, visies en DNA zijn zeer nauw met elkaar verbonden. Samen zijn wij in staat om grotere projecten aan te nemen en risico's te delen, terwijl we de transactiekosten voor de klant kunnen verlagen," aldus Tobias Grinwis, Head of Investments bij Lendahand. Binnenkort komt het eerste gezamenlijke project op ons platform.

Lees verder

Hoe woningbezit armoede bestrijdt

Wist je dat een eigen huis voor gezinnen met een laag- en middeninkomen een van de sleutels is naar economische stabiliteit? In onze nieuwste Impact Explainer bekijken we welke impact het kunnen aankopen van een veilige en betaalbare woning heeft in de strijd tegen armoede in opkomende landen. Bekijk de video via onderstaande knop.

Bekijk video

Lendahand partner First Finance verstrekt leningen aan families in Cambodja met een laag tot gemiddeld inkomen. Je kunt nog investeren in hun openstaande project met een looptijd van 24 maanden en een jaarlijkse rente van 4,50%. Het project is bijna vol, nog 10% te gaan.

Ga naar project

Mijlpaal voor Funding Societies

Goed nieuws van onze partner Funding Societies deze maand. Ze hebben meer dan 1,5 miljard dollar in uitbetalingen gerealiseerd aan kleine en middelgrote ondernemingen in Singapore, Indonesië en Maleisië. "We bereikten deze belangrijke mijlpaal voordat we het doorhadden," zegt mede-oprichter en CEO Kelvin Teo. Deze prestatie is mogelijk gemaakt door meerdere impact-georiënteerde organisaties en investeerders, waaronder de Lendahand crowd! Lees hier meer (in het Engels).

Je kunt op dit moment investeren in de groei van midden- en kleinbedrijven in Indonesië via het openstaande project (reeds 80% gefinancierd) van Funding Societies. De rente bedraagt 4% per jaar en de looptijd is 12 maanden.

Ga naar project

Uit onze mailbox...

De afgelopen maanden kregen we de kans om in gesprek te gaan met drie CEO’s van onze partnerbedrijven. In een e-mailinterview deelden ze onder andere hun sociale impact doelen, een succesverhaal en hun grootste uitdaging met ons. Lees hoe jouw investeringen via Lendahand het mogelijk maken om hun visie om te zetten in realiteit (in het Engels).
 
  • ​Lees het e-mailinterview uit Ghana met CEO Erwin Spolders van REDAVIA hier.
  • Dompel je onder in het verhaal van First Finance in Cambodja door het e-mail interview met CEO Sothany Chun hier te lezen.
  • Kom meer te weten over Funding Societies in Indonesië van CEO Kelvin Teo zelf. Je leest zijn e-mailinterview hier.

Uitbreiding development team

Jarenlang hebben de web developers bij Lendahand op de top van hun kunnen gewerkt. Voor een crowdfundingplatform als het onze, dat de grens van €100 miljoen aan investeringen nadert, is het uitzonderlijk dat wij dit al die tijd met slechts twee fulltime web developers hebben bewerkstelligd.

Een van de belangrijkste doelen van onze eigen crowdfundingcampagne vorig jaar op Seedrs was dan ook de uitbreiding van ons development team. Hiermee kunnen we ons platform verbeteren en gebruiksvriendelijker maken. Dankzij het succes van de Seedrs campagne is het gelukt om ons development team uit te breiden naar 4 fulltime developers. Dit is een grote stap voor ons bedrijf en met deze capaciteit hopen we vele verbeteringen op de website te kunnen doorvoeren.

5 minutes with...

Elke maand stellen wij Lendahand teamleden voor in onze "5 minutes with"-serie. Deze maand geeft Investment Manager Thomas Plaatsman inzicht in zijn dagelijkse leven bij Lendahand. Hij studeerde econometrie aan de Erasmus Universiteit en werkte voorheen enkele jaren bij het Rode Kruis.

Ontmoet Thomas

(Would you rather receive our newsletter in English? Click here)

Want to stay updated on everything Lendahand? Check out our blog!

Copyright © Lendahand 2021 All rights reserved.

You are receiving this email because you subscribed to our newsletter at Lendahand.com. Click
 to Unsubscribe

Eendrachtsplein 3, Unit 2A, 3015 LA Rotterdam

Recent emails from Lendahand.com See more