US · lendahand.com

Onze CEO in Het Parool | COVID Update | Oktober nieuwsbrief

Must-reads over de invloed van de huidige situatie op ontwikkelingslanden.

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

Must-reads over de invloed van de huidige situatie op ontwikkelingslanden. ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

'Help jezelf, help de ontwikkelingslanden met gerichte kapitaalinjecties.'

Onze CEO Koen stelt in een lezersbrief die gepubliceerd is in Het Parool dat gewone mensen, kleine spaarders en beleggers (jullie dus!) met gerichte kapitaalinjecties er in ontwikkelingslanden toe kunnen doen.
Lees het opiniestuk

Bestemming Kampala

EFC team
Het laatste project van Entrepreneur Financial Center (EFC) al gezien? Als microfinancieringsinstelling is het hun missie om toegang tot financiële diensten te vergroten voor kleine en middelgrote bedrijven. Ze bieden niet alleen zakelijke leningen aan, maar hebben ook specifieke leningen voor woningverbeteringen en kleine leningen voor vrouwelijke ondernemers.

Het huidige project op ons platform is voor Kibuye Taxi Park Association in Oeganda. Met deze lening kunnen zij maar liefst 50 taxichauffeurs aan een nieuwe wagen helpen. Betaalbaar vervoer is één van de belangrijkste behoeften die gemeenschappen helpen om hun lokale economie te verbeteren. Investeer nu in dit project; de rente bedraagt 4% per jaar en de looptijd is 36 maanden.
Ga naar project

Onze COVID Update Webinar gemist?

webinar
Vorige maand hielden we een webinar over het effect van de pandemie op onze markten, onze grootste uitdaging en de financieringsaanpak in onzekere tijden. Deze informatie hebben wij voor je samengevat in een blogpost die je kunt lezen via onderstaande link.
Lees verder

1 jaar in het Heilige Boontjes-gebouw

Heilige Boontjes gebouw
Een jaar geleden verhuisden wij naar ons huidige kantoor op het Eendrachtsplein in Rotterdam. In onderstaande blogpost vertellen we wat ons kantoor zo bijzonder maakt en waarom Lendahanders er zo van houden.
Lees de blogpost

5 minutes with... Daniel & Vinícius

Het team bij Lendahand is in het afgelopen anderhalf jaar bijna verdubbeld in omvang (mede dankzij onze crowd en Seedrs-investeerders!). Tijd om ons opnieuw aan jullie voor te stellen in een nieuwe reeks interviews. CFO Daniel van Maanen en Full Stack Developer Vinícius Manjabosco bijten de spits af.

Want to stay updated on everything Lendahand? Check out our blog!

Copyright © Lendahand 2020 All rights reserved.

You are receiving this email because you subscribed to our newsletter at Lendahand.com. Click
 to Unsubscribe

Eendrachtsplein 3, Unit 2A, 3015 LA Rotterdam

Recent emails from Lendahand.com See more