US · lendahand.com

Schrijf je in voor onze workshop en meer Lendahand nieuws

Onze maandelijkse nieuwsbrief, we organiseren een webinar en bekijk onze nieuwste partner

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

Onze maandelijkse nieuwsbrief, we organiseren een webinar en bekijk onze nieuwste partner

Deze maand bij Lendahand

Onze oprichter Peter Heijen zal donderdag 18 juli een online workshop geven over impact investing. Met onderwerpen als: wat is nu wel en niet impact investing, welke vormen zijn er en wat zijn eventuele risico's. De workshop zal tevens geschikt zijn voor vrienden en familie die nog niet bekend zijn met impact investing en crowdfunden. Meld je nu vrijblijvend aan!
Inschrijven voor de workshop
Lendahand wil niet alleen een social entreprise zijn voor mensen aan de andere kant van de wereld maar ook lokaal een bijdrage leveren. Daarom organiseerden wij voor het eerst een Lendahand vrijwilligersdag. Samen met Superactief organiseerden we een muziekbingo voor 55+ plussers in de wijk De Esch in Rotterdam. Het werd een gezellige middag met Hollandse klassiekers, meezingers en leuke gesprekken met de bewoners. 
Spartan Impact Finance is onze 35ste partner die we op ons platform mogen verwelkomen! Deze non-banking financial institution financiert ondernemers en MKB’s in Zuid-Afrika. Spartan richt zich met name op bedrijven die al wat track record hebben en graag willen doorgroeien. Momenteel staat er een project live (EUR 250k, 3.5%, 6 maanden looptijd) dat twee ondernemingen van groeikapitaal zal gaan voorzien. Hiermee kunnen deze ondernemingen de volgende stap zetten en zullen er 10 extra banen worden gecreëerd.  
 
Bekijk project
Onze zonnige actie al gezien? In juli krijgen alle nieuwe investeerders €25 korting op hun 1e investering. Perfect om vrienden en familie kennis te laten maken met Lendahand! De korting zal automatisch verwerkt worden bij betaling wanneer men een 1e investering doet. 
Delen Delen
Tweet Tweet
Stuur door Stuur door
Facebook
Twitter
Instagram
LinkedIn
Copyright © 2019 Lendahand, All rights reserved.
Je ontvangt deze e-mail omdat je je hebt aangemeld via Lendahand.com

Our mailing address is:
Lendahand
Conradstraat 38
Rotterdam, 3013 AP
Netherlands

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can
update your preferences or unsubscribe from this list.

Recent emails from Lendahand.com See more