US · lendahand.com

Vrouwen investeren minder | 3 bedrijven in de kijker | November nieuwsbrief

Kom te weten waarom vrouwen nog steeds minder investeren en bekijk onze eerste Impact Explainer animatie.

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

Kom te weten waarom vrouwen nog steeds minder investeren en bekijk onze eerste Impact Explainer animatie. ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Waarom vrouwen minder investeren

Wist jij dat vrouwen gemiddeld 40% minder investeren dan mannen? Eén van de vele redenen hiervoor is dat vrouwen niet geloven dat zij de nodige financiële kennis hebben om succesvol te investeren. Onterecht, zo blijkt uit onderzoek (maar dat wisten wij natuurlijk al lang). Meer feiten en inzichten over deze disbalans lees je in onze blog.
Lees verder

3 bedrijven die armoede bestrijden met technologie

Geïnspireerd door het snel gefinancierde Spartan Impact Finance-project zetten wij drie van onze bedrijven op een rij die technologie gebruiken om hun missie te vervullen. Meer weten over hoe technologische innovaties armoede kunnen bestrijden? Lees verder in onze blog.
Lees verder

De weg naar beter vervoer

Hoe ga je van A naar B in een ontwikkelingsland? Eén van de betere opties is per taxi! Om meer inzicht te geven in de cruciale rol die taxichauffeurs spelen in opkomende economieën, hebben we zowel een artikel in de blog gepubliceerd als een Impact Explainer animatie van 40 seconden gemaakt. Welk medium heeft jouw voorkeur?
Lees het artikel
Bekijk de animatie

5 minutes with... Melissa & Adriaan

In de nieuwsbrief van oktober gaven we het startschot voor een serie interviews met alle Lendahand-teamleden. Deze maand geven Legal Creative, Melissa Nightingale en Investment Analyst, Adriaan Schiphorst inzicht in hun dagelijkse leven bij Lendahand.
De laatste maand van een ongewoon jaar staat voor de deur. Wij wensen jou en jouw gezin ondanks alles een mooie decembermaand toe. En, moge Sinterklaas je veel chocolade en speculaas brengen!

Want to stay updated on everything Lendahand? Check out our blog!

Copyright © Lendahand 2020 All rights reserved.

You are receiving this email because you subscribed to our newsletter at Lendahand.com. Click
 to Unsubscribe

Eendrachtsplein 3, Unit 2A, 3015 LA Rotterdam

Recent emails from Lendahand.com See more