NL · luisterrijk.nl

Dit is je laatste kans op zomervoordeel! Profiteer nog snel van ruim 240 luisterboeken met hoge kortingen

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

29 augustus 2023
Bekijk de online versie »
Click 'Download images' to view images
NIEUWSBRIEF
LAATSTE KANS OP ZOMERVOORDEEL!
De zomervakantie loopt ten einde en daarmee ook onze actie Zomerluisteren die stopt op 31 augustus. In deze nieuwsbrief een kleine selectie van de ruim 240 mooie, leuke, spannende, romantische, klassieke en leerzame luisterboeken met tot wel 67% korting. Alleen bij Luisterrijk!
Drie heerlijke korte romantische verhalen uit de nieuwe serie Liefdeslessen, fantastisch voorgelezen door Dafne Holtland. Gemiddeld 3 uur luistertijd per deel, dus ideaal voor onderweg in de auto, trein of vliegtuig. Voorgelezen door Dafne Holtland.
Tijdelijk met 50% korting van € 6,99 voor € 3,49
Het verhaal van een leven dat door één catastrofale gebeurtenis wordt getekend. Maris herleeft zijn jeugd en vooral die middag toen hij meeging naar een boerenschuur en niet mee had moeten gaan. Voorgelezen door Roel Bentz van den Berg.
Tijdelijk met 67% korting van € 14,99 voor € 4,99
Woeste Hoogten (Wuthering Heights) is een van de Engelse literaire wereldklassiekers. Voorgelezen door Hymke de Vries.
Tijdelijk met 67% korting van € 14,99 voor € 4,99
De 100-jarige man is terug. Een jaartje ouder, maar ook wijzer? Voorgelezen door Jan Donkers.
Tijdelijk met 62% korting van € 12,99 voor € 4,99
Timo en de oppasninja is het eerste deel van een serie voor kinderen vanaf een jaar of 8: ontzettend grappig, spannend en leuk om te lezen. Een ninja die komt oppassen. Als dat maar goed gaat... Voorgelezen door Wietske Janssen.
Tijdelijk met 50% korting van € 8,99 voor € 4,49
Hidde heeft een insectenverzameling in de geheime kelder. Zijn broer Jeppe eist de kelder op en verklaart hem de oorlog. De kelder is niet het enige geheim dat de broers met zich meedragen. Leeftijd: 9+ Voorgelezen door Simon van der Geest en Joep van der Geest.
Tijdelijk met 50% korting van € 8,49 voor € 4,25
Een hoorcollege over de indrukwekkende evolutie van gedrag bij mens en dier aan de hand van enkele tot de verbeelding sprekende onderwerpen. Voor de bestudering van gedragsevolutie zijn we aangewezen op eigentijdse experimenten en vergelijkingen met dieren. Van en door Jan van Hooff.
Tijdelijk met 50% korting van € 15,00 voor € 7,50
Een hoorcollege over het ontstaan van staten, van de late Middeleeuwen tot in de 20e eeuw, met aandacht voor de diverse onderdelen van staatsvorming, zoals oorlog en oorlogvoering, het monopolie op geweld, territorium, geld, inkomsten, bestuur en rechtspraak. Van en door Peer Vries.
Tijdelijk met 50% korting van € 20,00 voor € 10,00
ALLEEN IN AUGUSTUS NOG: 244 LUISTERBOEKEN MET KORTINGEN TOT 67%!
INFO
»   Klantenservice
»   App (iOS/Android)
»   Over Luisterrijk
VOLG ONS
twitter facebook instagram linkedin youtube
Deze nieuwsbrief is verstuurd aan -.

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je in het verleden iets hebt gekocht bij Luisterrijk en/of omdat je je hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief en/of omdat je een zakelijke relatie bent van Luisterrijk Webwinkels BV.
Luisterrijk        A. Hofmanweg 5a        2031 BH Haarlem        [email protected]

Recent emails from Luisterrijk NL  See more