NL · luisterrijk.nl

Prijswinnende literatuur, zinvolle zelfhulp en nuttige non-fictie, nu met 50% korting!

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

12 september 2023
Bekijk de online versie »
Click 'Download images' to view images
NIEUWSBRIEF
TOPTITELS MET 50% KORTING!
Prijswinnende literatuur, zinvolle zelfhulp en nuttige non-fictie staan centraal in onze wekelijkse aanbiedingsnieuwsbrief. Toptitels met 50% korting, alleen bij Luisterrijk!
De hemel is altijd paars van Sholeh Rezazadeh is een poëtische debuutroman over liefde, verlangen en herinneringen. Winnaar Debutantenprijs van de Maatschappij der Nederlandse Letterkunde 2022. Voorgelezen door Jouman Fattal en Sholeh Rezazadeh.
Tijdelijk met 50% korting van € 12,99 voor € 6,49
Alles geeft licht, van bestsellerauteur Julia Baird, is een inspirerende en magische mix van persoonlijke ontwikkeling, memoir, wetenschap, journalistiek en psychologie, over de wereld om haar heen. Voorgelezen door Ricky Koole.
Tijdelijk met 50% korting van € 14,99 voor € 7,49
Adrenaline, van Zlatan Ibrahimovic en Luigi Garlando is de nieuwe sportautobiografie waarin alles staat wat hij niet vertelt in Ik, Zlatan en is onthullender dan ooit. Voorgelezen door Bas van Werven.
Tijdelijk met 50% korting van € 12,99 voor € 6,49
Wat ik eerder had willen weten van Marian Mudder is hét boek voor zowel ervaren zelfhulpboeklezers als beginners. Een destillaat uit het beste van wat Marian zelf heeft gelezen. Voorgelezen door Marian Mudder.
Tijdelijk met 50% korting van € 12,99 voor € 6,49
Petra Moes geeft in De kunst van nuchter leven antwoord op: ‘Is het leven zonder alcohol nog leuk?’ 'Een prachtig boek over stoppen met alcohol, met veel eigen ervaring en visie.' - Jan Geurtz. Voorgelezen door Petra Moes.
Tijdelijk met 50% korting van € 13,99 voor € 6,99
Hoe zit de persoonlijkheid in elkaar? Wat is er mis met psychopaten? Wie was Freud? Time2Learn legt het allemaal uit in duidelijke taal. Een complete cursus in één uur. Voorgelezen door Martijn Warnas, Adrienne Simons en Matthé Smit.
Tijdelijk met 50% korting van € 6,99 voor € 3,49
En ze filosofeerden nog lang en gelukkig van Elke Wiss, bekend van de bestseller Socrates op sneakers, staat vol speelse verhalen om je denken te scherpen (en verrassende gesprekken te voeren). Voorgelezen door Elke Wiss.

Een toegankelijk luisterboek dat je met inspirerende verhalen en prikkelende vragen leert om tot meer verdieping te komen in gesprekken
Tijdelijk met 50% korting van € 12,99 voor € 6,49
Adriaan van Dis is de schrijver van een indrukwekkend literair oeuvre, waarin zijn jeugd in een uit Nederlands-Indië gevlucht gezin en zijn reizen en belangstelling voor migranten en andere culturen de pijlers vormen. 

In september is Adriaan van Dis auteur van de maand bij Luisterrijk. Al zijn luisterboeken zijn door hemzelf voorgelezen.
Download 9 van zijn luisterboeken met 50% korting!
ALLE 39 AANBIEDINGEN VAN DEZE WEEK VIND JE HIER!
INFO
»   Klantenservice
»   App (iOS/Android)
»   Over Luisterrijk
VOLG ONS
twitter facebook instagram linkedin youtube
Deze nieuwsbrief is verstuurd aan -.

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je in het verleden iets hebt gekocht bij Luisterrijk en/of omdat je je hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief en/of omdat je een zakelijke relatie bent van Luisterrijk Webwinkels BV.
Luisterrijk        A. Hofmanweg 5a        2031 BH Haarlem        [email protected]

Recent emails from Luisterrijk NL  See more