NL · luisterrijk.nl

Ruim 150 luisterboeken met korting bij Luisterrijk!

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

20 juni 2023
Bekijk de online versie »
Click 'Download images' to view images
NIEUWSBRIEF
DEZE WEEK RUIM 150 AANBIEDINGEN!
De Thriller Weken zijn voorbij maar we blijven luisterboeken met korting aanbieden. We hebben deze week een aantal mooie literaire en romantische luisterboeken geselecteerd met tot wel 50% korting.
Vlieglessen van Charlie Gilmour is een onvergetelijk verhaal over de band tussen een man en een vogel. Prachtige memoires over kind zijn en ouderschap, gevangenschap en vrijheid, rouw en liefde. Voorgelezen door Casper Gimbrère.
Tijdelijk met 50% korting van € 13,99 voor € 6,99
Geïnspireerd door haar eigen familiegeschiedenis beschrijft Amalia de Tena in Jij krijgt van mij een wit paard cadeau het verval van de laatste grootgrondbezitters in het zuiden van Spanje. Voorgelezen door Hymke de Vries.
Tijdelijk met 50% korting van € 14,99 voor € 7,49
Zabor is een vertelling en duizelingwekkende bekentenis ineen, waarin het belang van fictie op schitterende wijze verbeeld wordt. Voorgelezen door Ad Knippels.
Tijdelijk met 50% korting van € 12,99 voor € 6,49
Oskar heeft zijn vader verloren bij de aanslagen op het WTC. Een zoektocht door de stad New York, in een poging betekenis te geven aan de zinloze dood van zijn vader. Verkorte versie. Voorgelezen door Jeroen Willems.
Tijdelijk met 50% korting van € 10,99 voor € 5,49
Heerlijk luistervoer voor iedere boekenliefhebber: een kijkje in de vrolijke chaos van uitgeverij De Verhalenfabriek. Het Boekenbal is deel 1 van deze humoristische serie over het boekenvak. Ook de delen 2 en 3 nu tijdelijk met korting! Voorgelezen door Dafne Holtland.
Tijdelijk met 29% korting van € 6,99 voor € 4,99
Wanneer haar collega’s uitvallen, neemt Tess de organisatie voor het Deense benefietconcert van een ABBA-tributeband op zich. Deel 1 van De regels van het spel. Ook de delen 2 en 3 nu tijdelijk met korting! Voorgelezen door Dafne Holtland.
Tijdelijk met 29% korting van € 6,99 voor € 4,99
Verliefd, verloofd, zwanger, de MZZL meiden zijn terug! Nu als MZZL moeders. Tanja, Joan en Hanna zijn dertig en druk bezig hun volwassen leven vorm te geven. Voorgelezen door Dafne Holtland.
Tijdelijk met 29% korting van € 6,99 voor € 4,99
Linde werkt bij een prestigieus kantoor op de Zuidas en heeft een stiekeme relatie met haar baas. Wanneer ze een schokkende foto ziet op zijn telefoon, besluit ze haar leven radicaal om te gooien. Voorgelezen door Nienke Brinkhuis.
Tijdelijk met 29% korting van € 6,99 voor € 4,99
DEZE WEEK RUIM 150 AANBIEDINGEN
INFO
»   Klantenservice
»   App (iOS/Android)
»   Over Luisterrijk
VOLG ONS
twitter facebook instagram linkedin youtube
Deze nieuwsbrief is verstuurd aan -.

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je in het verleden iets hebt gekocht bij Luisterrijk en/of omdat je je hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief en/of omdat je een zakelijke relatie bent van Luisterrijk Webwinkels BV.
Luisterrijk        A. Hofmanweg 5a        2031 BH Haarlem        [email protected]

Recent emails from Luisterrijk NL  See more