NL · luisterrijk.nl

Tot 62 procent korting op bijna 200 luisterboeken | Nog enkele dagen de Thriller Weken | Sportieve luisterboeken over auto- en wielersport

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

13 juni 2023
Bekijk de online versie »
Click 'Download images' to view images
NIEUWSBRIEF
KORTINGEN OPLOPEND TOT 62 PROCENT!
Ook deze week hebben we weer een aantal leuke aanbiedingen bij Luisterrijk. Naast spannende luisterboeken in het kader van de laatste dagen van de Thriller Weken hebben we ook enkele sportieve luisterboeken met tot wel 62% korting geselecteerd.
Breekpunt van Goudenstrop-winnaar Elvin Post is weer een ijzersterke thriller. Waar een partijtje tennis op Wimbledon door matchfixing een strijd op leven en dood wordt. Voorgelezen door Frank Rigter.
Tijdelijk met 50% korting van € 13,99 voor € 6,99
Voor niets gaat de zon op is de nieuwe thriller van Sander Blom, bekend van Bezeten. Het eerste deel in De Oldambt onderzoeken waarin journalist Yorick Voossen op een lokale corruptiezaak stuit. Voorgelezen door Frank Rigter.
Tijdelijk met 50% korting van € 6,99 voor € 3,49
In de thriller Lenoir van Bas Haan komt coldcaserechercheur Jacob Lenoir bij bewustzijn met een pistool in zijn hand. Naast hem ligt zijn zwager, vermoord. Is Lenoir zelf de dader? Voorgelezen door Frans van Deursen.
Tijdelijk met 50% korting van € 13,99 voor € 6,99
Topauteur René Appel levert met Waarom niet wederom een ijzersterke psychologische thriller die zowel verrassend als actueel is. Voorgelezen door Ronald Top.
Tijdelijk met 50% korting van € 14,99 voor € 7,49
SPORTIEVE LUISTERBOEKEN
Van 16 tot 18 juni is er weer een Formule 1 race in Canada. Ook is het wielerseizoen weer begonnen. Goede redenen om een aantal luisterboeken over auto- en wielersport in de aanbieding te doen.
Dit boek is het relaas van twee wielervolgers die aanvankelijk een wielerseizoen in duigen zien vallen. Ze tonen zich bezorgd over de impact van het virus, niet alleen op de samenleving, maar ook op de toekomst van de wielersport. Voorgelezen door Gio Lippens en José De Cauwer.
Tijdelijk met 62% korting van € 12,99 voor € 4,99
In Het beste van Jack verzamelt racereporter Jack Plooij zijn beste verhalen over wat hij in de afgelopen twaalf jaar allemaal achter de schermen in de Formule 1 heeft meegemaakt. Voorgelezen door Rob Steltman.
Tijdelijk met 62% korting van € 12,99 voor € 4,99
In Een tweede leven met Formule 1 vertelt Olav Mol over zijn persoonlijke ervaringen in de afgelopen jaren. Hij beschrijft wat er door zijn hoofd gaat tijdens een race, en geeft je een unieke kijk achter de schermen van de Formule 1. Voorgelezen door Carlo Brantsen.
Tijdelijk met 44% korting van € 8,99 voor € 4,99
Het verhaal van Ayrton Senna, de Braziliaanse drievoudig wereldkampioen, door vele collega’s en fans gezien als de beste Formule 1-coureur aller tijden. Voorgelezen door Bas van Werven.
Tijdelijk met 55% korting van € 10,99 voor € 4,99
DEZE WEEK RUIM 190 LUISTERBOEKEN MET KORTING!
INFO
»   Klantenservice
»   App (iOS/Android)
»   Over Luisterrijk
VOLG ONS
twitter facebook instagram linkedin youtube
Deze nieuwsbrief is verstuurd aan -.

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je in het verleden iets hebt gekocht bij Luisterrijk en/of omdat je je hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief en/of omdat je een zakelijke relatie bent van Luisterrijk Webwinkels BV.
Luisterrijk        A. Hofmanweg 5a        2031 BH Haarlem        [email protected]

Recent emails from Luisterrijk NL  See more