Lyko.se
Lyko.se

Upp till 25% p dina beautyfavoriter

Email sent: Jun 11, 2021 6:25am
Kalaspriser hela veckan – och DU är vår hedersgäst!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Image
 

Hej , du har 0 bonuspoäng och din nivå är Bronzed Beauty. Logga in på Lyko

 
Jubileum

Festen fortsätter!

En födelsedag bör firas, eller hur? Det tycker vi på Lyko! Därför vill vi ge dig superpriser på MASSOR av produkter under vår fantastiska jubileumsvecka! Unna dig att frossa bland underbara varumärken som Mac, Rituals och Olaplex. Upptäck nya favoriter eller shoppa dina trotjänare i beautylådan med upp till 25% rabatt.

 
MAC Cosmetics

Mac gör oss kalasfina

 Mac är ett sådant makeupmärke som alla känner till och de flesta har provat. Mac är LEGENDER i beautyvärlden och det är lätt att förstå varför. Alla, från makeupartister, till din syrra, till grannfrun, till dotterns kompis använder Mac! Vare sig du är nyfrälst, ett fan sedan länge eller inte provat något från Mac är det NU du ska passa på eftersom det är kalasbra pris – 25%! JAPP! Nu köööör vi! 

 
Parfym

Doftkalas – upp till 25% 

Vår bästa tid är nu, eller hur? Sommaren är äntligen här, man kan glassa runt i kjol och klänning och framför allt: man kan DOFTA som en sommaräng! Eller som vad man vill, såklart. Budskapet är i alla fall att det är 25% på massor av underbara och inspirerande parfymer! Fira med en ny doft! Frossa i favoriter som Escada, Hugo Boss, Carolina Herrera och Lancôme. 

 
Hudvård

Hurra! 25% på hudvård 

 Det här erbjudandet ger oss GÅSHUD! För nu är det UPP TILL 25% på hudvård, ja nästan allt! Spana in produkterna som passar dig och din hud oavsett om du har torr, fet, blandad eller mogen hy. Ja alla hittar vad de behöver på Lyko! Fynda dina favoriter från till exempel Biotherm, Filorga, Clarins och Ole Henriksen. 

 
Olaplex

Hårresande erbjudande från Olaplex 

 Olaplex är företaget som revolutionerat frisör- och hårvärlden med sina magiska produkter. Olaplex lagar trasigt hår, gör det glansigt, fylligt och fullt av liv igen. Olaplex innehåller en speciell typ av molekyl, som inte bara reparerar eller ”täcker” skadade hårstrån tillfälligt, utan faktiskt återuppbygger dem inifrån och skyddar stråna mot sådant som gör att de går av. Vi LOVAR att du kommer bli såld direkt på dessa droppar, det är MAGI på flaska! Nu är det 15% på Olaplex! 

 
Rituals

Kärlek & lycka med Rituals! 

Detta underbara märke får oss att mmm:a och oooo:a av njutning. Nu kan du få en stunds avkoppling med Rituals, till 20% rabatt! Ritual of Sakura till exempel doftar ljuvlig körsbärsblomma, och i Japan står körsbärsblomman för kärlek och lycka. Vilket sammanträffande att det är just de känslorna man känner när man använder produkterna! Tror du oss inte? Prova själv, så får du se.

 
Image
 
 
Magazine

Test: Årets primers som är bäst i test!

Bättre än ett Instagram-filter! Fab Lab testar primers som suddar ut porer, trollar bort fina linjer samt ger sminket bättre hållbarhet. 

Tips & inspiration

 
I'm an image

Lyko Loves Maria Nila Head & Hair Heal

 
I'm an image

Lyko Loves - ByLyko Nail Polish Powder Blush

Lyko på Instagram

 
I'm an image
 
I'm an image
 
I'm an image
 
I'm an image
I'm an image
I'm an image
I'm an image
I'm an image
Image
 
Image
Image
 
Image
Image
 
Image
Image
 
Image

 

Vår kundtjänst finns till för dig. Du kan få svar på allt ifrån hur man betalar till vilket schampo som borde fungera för dig. Inga frågor är för dumma.

 

Image
Image

+46 281-714 90

Mån - Ons 9-18

Tor - Fre 9-16

Image

Chatta!

Mån - Ons 9-20

Tor - Fre 9-16

Söndag 11-20

 

Image
Image

+46 281-714 90

Mån - Ons 9-18

Tor - Fre 9-16

 

Image

Chatta!

Mån - Ons 9-20

Tor - Fre 9-16

Söndag 11-20

Image

55 000 produkter

Hitta dina favoriter!

Facebook

Instagram

YouTube

Lyko Social

Facebook

 

Instagram

 

YouTube

Lyko Social

Kampanjerna gäller t.o.m. 14/6/2021.

 

 

Alla priser som anges är i SEK och inklusive svensk moms om inget annat anges.
Detta nyhetsbrev är skickat till -. Vill du inte längre få nyheter, erbjudanden och tips från oss? Ändra dina inställningar på Mina Sidor. © Lyko

 

 

 

 

Other emails from Lyko.se

Lyko.se
Jun 15, 2021
HUDVRDSVECKOR! Upp till 20% p favoriterna
Lyko.se
Jun 13, 2021
Sista chansen: Upp till 25% p NSTAN ALLT
Lyko.se
Jun 9, 2021
Vlkommen till Masterclass med HairtalkbyEmelie
Lyko.se
Jun 7, 2021
VI FYLLER R! UPP TILL 25% P NSTAN ALLT!
Lyko.se
Jun 5, 2021
KOLLA! Biotherm-favoriter i limiterad utgva!