Macaroni Tomato
Macaroni Tomato

Black Week Early Access - Promocje do -40%

Email sent: Nov 21, 2020 5:44am
Skorzystaj z ekskluzywnego wczesnego dostępu w ramach Early Access i złap okazję nawet do -40%!
NEWSLETTER
EARLY ACCESS - skorzystaj z okazji!

BLACK WEEK 2020 - Early Access

Właśnie startuje nasz Early Access specjalnie dla Was, Subskrybentów Newslettera, na dwa dni udostępniamy Wam asortyment w przecenach, dostępny wyłącznie po użyciu poniższego kodu:
 
BF2020

Po wpisaniu tego kodu w koszyku (możecie wcześniej dodać dowolny produkt, by móc wpisać kod), produkty w sklepie online będą się wyświetlać w promocyjnych cenach. Nie ma ograniczeń co do ilości produktów w koszyku :) Proste i łatwe rozwiązanie pozwoli Wam wygodnie robić zakupy.

Early Access ekskluzywny dla Subskrybentów Newslettera potrwa do końca niedzieli, tj. do 23.59 22.11.2020.

Macie zatem dwa dni na zakupy wśród promocyjnej oferty zanim ktokolwiek inny zdąży ją zobaczyć.
A będzie w czym wybierać, przeceny będą sięgały od -10% (na artykuły, które nie podlegają żadnym innym wyprzedażom w ciągu roku, nasze totalne bestsellery), przez -20% na nową kolekcję i -30% na poprzednią, aż do -40% na wybrane produkty (kończące się rozmiarówki, ostatnie sztuki danych modeli).

Pamiętajcie, że duża część nowej kolekcji ma już mocno przetrzebione rozmiarówki, więc jeśli polujecie na coś konkretnego, nie ma co zwlekać!

Gdyby pojawiły się jakiekolwiek problemy techniczne, jesteśmy do Waszej dyspozycji pod adresem email: kontakt@macaronitomato.pl lub numerem telefonu 790 227 088 (w godzinach funkcjonowania butiku).
Przeceny nawet do -40% - skorzystaj z EARLY ACCESS
Szara koszula z flaneli
369/295,2 zł
KUP TERAZ z kodem BF2020
Warkoczowy golf z wełny i kaszmiru
499/399,2 zł
KUP TERAZ z kodem BF2020
Kurtka militarna oliwkowa
1199/959,2 zł
KUP TERAZ z kodem BF2020
Bedford oliwkowe sztruksowe
549/439,2 zł
KUP TERAZ z kodem BF2020
Facebook
Twitter
Website
Copyright © Macaroni Tomato Warszawa
Wszelkie prawa zastrzeżone*

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list






This email was sent to -
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Macaroni Tomato · ul. Rozbrat 22 · Warszawa 00-447 · Poland

Email Marketing Powered by Mailchimp

Other emails from Macaroni Tomato

Macaroni Tomato
Nov 18, 2020
Nie przegap - promocja z okazji Black Week!
Macaroni Tomato
Oct 7, 2020
Kolekcja AW2020 i unikalny kod rabatowy dla Subskrybentów newslettera!
Macaroni Tomato
Aug 31, 2020
Ostatni etap posezonowej wyprzedaży, nawet do -30%!
Macaroni Tomato
Aug 24, 2020
Poszerzamy ofertę letniej wyprzedaży do -20%!
Macaroni Tomato
Aug 10, 2020
Pogłębiamy letnią wyprzedaż do -20%!