mamakado.nl
mamakado.nl

=?UTF-8?Q?=F0=9F=8C=9E Zomeractie: 10% korting op de nieuwe collectie?=

Email sent: Jul 12, 2019 5:22am

Zomeractie: 10% korting op de nieuwe collectie

Ah... de zomer. Tijd van zon, zee, vakantie en dus ook: vakantiegeld. Komt dat even mooi uit; jij kan deze zomer schitteren met een prachtig sieraad uit onze nieuwe collectie. Met 10% korting, dus een betere manier om je vakantiegeld te besteden is er niet.

 

Gebruik code ZOMER19 in je winkelmandje op MamaKado en je korting wordt meteen verwerkt. De code is geldig t/m zondag 14 juli, dus wacht niet te lang!

 

 

Nieuw: dubbeldik model Eternity Circle

Nergens vind je zo'n mooie kwaliteit gegraveerde zilveren sieraden als op MamaKado! De eeuwig populaire cirkel met namen (de 'Eternity Circle') bieden we daarom vanaf nu in een nog mooiere en zwaardere kwaliteit. Twee keer zo dik als z'n dunnere broertje en natuurlijk helemaal van (gerycled) .925 zilver.

Nu ook in 14K goud: baby-armbandje met naam

Oh, wat mooi! Het is en blijft het uliteme cadeautje voor een pasgeboren baby... van papa en mama of natuurlijk - zoals vroeger - van opa en oma; het babyarmbandje hadden we al in .925 zilver, maar nu is ie er ook in 14 karaats goud. Prachtig gegraveerd met de naam van de baby in ons eigen atelier, met onze eigen lasergraveermachine.

Nieuw in het assortiment: oorbellen van M'amour

M'amour ken je natuurlijk allang; de bekende hangers en kettingen in het kenmerkende ontwerp en altijd van hoogwaardige materialen als zilver en goud, heeft het meest bekende symbolische beeld van moeder en kind nu ook als oorbellen te koop!

Prachtig zilver: nieuwe collectie Engelsrufer

Wat is het toch een mooi merk, en wat is het toch mooi dat er continu nieuwe sieraden van Engelsrufer verschijnen. Deze keer hebben we nieuwe armbandjes, nieuwe oorbellen en een paar nieuwe kettingen. Zoals je gewend bent alleen van de hoogste kwaliteit, dus alles in (verguld) .925 zilver. Met designs zoals de levensboom, eeuwigheid, sterren en - natuurlijk - engelen.

Facebook Instagram Pinterest

©2019 MamaKado & soShiny VOF - Alle rechten voorbehouden

 


Veranderen hoe je e-mails als deze ontvangt?


Nieuwsbrief versturen met MailCamp

Other emails from mamakado.nl

mamakado.nl
Sep 13, 2021
Lekker nazomeren : 10% korting op alles!
mamakado.nl
Dec 10, 2020
🎅 Kerstkorting: €5 op je gegraveerde Loving Family-ketting 🎄
mamakado.nl
Oct 15, 2020
🐓🐣🐥 Generaties
mamakado.nl
Aug 20, 2020
=?UTF-8?Q?=F0=9F=92=9F Gratis Bedeltje bij je Naamarmband?=
mamakado.nl
Aug 12, 2020
💦 Hittegolf Sieraad
mamakado.nl
Aug 7, 2020
🌞 Onze Zomer topper