Melatonine.nl
Melatonine.nl

Chronisch slaapgebrek maakt dik!💤

Email sent: Mar 15, 2019 2:00pm
Wat doe jij met de Internationale Dag van de Slaap?😴
Bekijk de email in je browser
Home     Bestsellers  Online bestellen

Internationale Dag van de Slaap

Het is vandaag weer de jaarlijkse Internationale Dag van de Slaap. Dit is een mooi moment om eens stil te staan bij onze slaap, want goed en genoeg slapen blijft moeilijk voor veel Nederlanders. Dat is niet zonder gevolgen, een tekort aan slaap kan namelijk consequenties hebben voor je gezondheid.

Chronisch slaapgebrek maakt je dik!

Sta jij er wel eens bij stil waar slapen nou eigenlijk goed voor is? En let jij op hoeveel uur je daadwerkelijk slaapt? Zo niet, dan lijkt het verstandig om daar wat meer aandacht aan te gaan besteden. Op NU.nl is in een artikel van vandaag, volgens slaapprofessor Eus van Someren, te lezen dat slapen een extreem belangrijk proces is voor je hersenen. Tijdens het slapen gaan je hersenen namelijk herstellen. Weinig of slecht slapen geeft je hersens dus minder kans op herstel en dit merk je direct. Denk maar eens aan de ochtend na een korte nacht, waarschijnlijk voel je je dan slap en heb je slechte zin. 

Nieuw: Melatonine 5mg met 5mg zuivere CBD.
Bevordert de slaapbereidheid van het lichaam. De zuigtablet zorgt ervoor dat de melatonine en de CBD beter worden opgenomen.

Ritme is key!

Indirect kan een gebrek aan slaap volgens van Someren zelfs leiden tot dikker worden. Hoe dat kan? Je wordt overdag impulsiever wanneer je (te) weinig slaapt en zodoende is het moeilijker om gezonde en bewuste keuzes te maken. Het wordt dus moeilijker om eventuele voornemens om minder of gezond te gaan eten vol te houden. Ook is het moeilijker om in beweging te komen en/of te gaan sporten. Je bent namelijk moe. Zorg dus voor voldoende slaap. Hoe veel slaap is dan voldoende? Veel mensen geloven heilig in acht uur slaap per nacht, maar waarschijnlijk is ook zeven uur voldoende voor de meeste volwassenen. Daarnaast is een vast ritme erg gezond. Probeer regelmaat te vinden in het tijdstip waarop je uit bed komt, dit is erg belangrijk. Last but not least, vermijd zo veel mogelijk kunstmatig licht in de avond en voor het slapen gaan. Blauw licht , zoals LED, in de avond verstoort het ritme van je biologische klok. Blauw licht zorgt namelijk voor een bepaalde alertheid waardoor het moeilijker wordt om de slaap te vatten. Mobiele telefoon opladen? Doe dat in de huiskamer en niet naast je bed.
 
Melatonine.nl heeft het grootste assortiment doseringen voor zowel regular als time released melatonine; van 0,1 mg tot 5 mg!
Copyright - 2019 Eazzysleep  - All rights reserved

U kunt ons contacteren via:
info@melatonine.nl


Wilt u uw lidmaatschap op deze mails aanpassen of wilt u geen mails meer
ontvangen? voorkeuren aanpassen of uitschrijven.
 

Other emails from Melatonine.nl

Melatonine.nl
Nov 25, 2020
Laatste dagen 20% korting op alle Melatonine voedingssupplementen!
Melatonine.nl
Nov 23, 2020
Nu 20% korting op alle Melatonine voedingssupplementen!
Melatonine.nl
Jul 19, 2020
Alleen vandaag nog! Melatonine met 10% korting
Melatonine.nl
Jul 15, 2020
Laatste kans! Koop nu nog melatonine met 10% korting
Melatonine.nl
Jun 28, 2020
Allerlaatste kans! Alleen vandaag nog voordelige melatonine
Melatonine.nl
Jun 16, 2020
Mega Melatonine deal: 30% korting op alles