Motorbandenmarkt NL
Motorbandenmarkt NL

Thuis tijdens de vakantie? Geen probleem - motorrijden is overal mogelijk!

Email sent: Jul 9, 2020 4:55amGelieve ons eMail-adres motorbandenmarkt@2wheel-news.delti.com aan uw eMail-adreslijst toe te voegen, zodat onze nieuwsbrief zeker bij u aankomt!

motorbandenmarkt.nl
Contact  Contact
motorbandenmarkt.nl

Alle banden | Chopper/Cruiser | Enduro | Motocross | Quad | Scooters/Brommers 

B2C Newsletter | 2020-7

U vindt de volgende onderwerpen in deze nieuwsbrief:

Thuis tijdens de vakantie? Geen probleem - motorrijden is overal mogelijk!

Vanwege Corona plannen veel mensen deze zomer geen reis naar het buitenland. Velen hebben hun plannen overboord gegooid, blijven thuis of gaan op vakantie in eigen land. Maar speciaal voor ons motorrijders zijn er vele spannende routes direct voor de deur te ontdekken. Vooral langere reizen bieden een schat aan onvergetelijke indrukken en ervaringen. In deze nieuwsbrief geven we u tips voor de mooiste tochten in uw eigen land en hoe u veilig op pad kunt.

Uw team van Motorbandenmarkt.nl

De mooiste motorroutes voor de deur

Eilandhoppen met de Zeeland Tour: op een circuit van zo'n 220 kilometer reist u via verschillende wegen van Bergen op Zoom naar Steenbergen. Vanuit Ouddorp gaat u verder over de Noordzee naar het eiland Neeltje-Jans. Altijd langs het strand en met een fris briesje op uw gezicht bezoekt u de stad Westkapelle. Het is perfect voor een korte stop voordat u via Zoutelande en Vlissingen terugkeert naar Bergen op Zoom.

Langs de Noord-Hollandse kust, van Haarlem tot Alkmaar, heeft u een schitterend uitzicht over het idyllische Noord-Hollandse kanaal. De tocht gaat verder landinwaarts naar Heiloo. Van daaruit neemt u de Zeeweg naar Egmond aan Zee, waar u kunt genieten van een kopje koffie en kunt verblijven in een van de kleine restaurants direct aan het strand.

Tussen perenvelden en badplaatsen: Een leuke route ligt - vooral vanwege de typische geuren en kleuren - tussen Noordwijk en Vogelzang. Via Overveen en Bloemendaal passeert u pittoreske plekjes, direct aan de Noordzee.

De "Lowlands" - zoals Nederlandse motorrijders hun toergebieden noemen - kunnen zowel spannend als vermakelijk zijn. Van Apeldoorn via Lauwersoog tot Harlingen, daarna over de dijken naar Noord-Holland en terug naar het zuiden via Lelystad en Amersfoort naar Arnhem, de tocht van ongeveer 1.000 kilometer voert u door veel frisse zeelucht, onvergetelijke indrukken en heerlijke vissandwiches.

motorbandenmarkt.nl

Veilig onderweg: zodat u onderweg niet met een lekke band komt te zitten

1. uitrusting aan boord

Bij pech kan de mooiste omgeving snel een ondergeschikte zaak worden. Gereedschap is daarom altijd onderdeel van de benodigde uitrusting van elke motorrijder. Boordgereedschap, multitools, kabelbinders, plakband en afdichtkit nemen niet veel ruimte in beslag, maar in noodgevallen kunnen ze het verschil maken tussen stoppen en blijven rijden.

2. Controleer de banden

Oude of defecte banden zijn een van de meest voorkomende oorzaken van lekke banden en ongevallen. Daarom moet u ze goed bekijken voordat u aan uw tour begint: zijn er scheuren of andere beschadigingen? In onze winkel vindt u kort voor vertrek zeker de juiste band voor uw motor.

3. Repareer de punctie onderweg

Als er ondanks zorgvuldige controles een lekke band ontstaat, is snelle hulp nodig, zodat uw tour zo snel mogelijk kan worden voortgezet. Banden die u bij motorbandenmarkt.nl bestelt, worden niet alleen gratis bij u thuis bezorgd, maar ook bij onze aangesloten servicewerkplaatsen. Onder onze 2500 partners vindt u op uw route zeker een garage bij u in de buurt. Voordat u bestelt, kunt u het beste een partner bij u in de buurt zoeken, uw nieuwe banden selecteren, ze daar rechtstreeks naartoe sturen en een afspraak maken voor een montage. In een mum van tijd kunt u uw reis voortzetten!

  Hier vindt u al onze servicepartners

Top touringbanden voor uw zomervakanties

Bandenmerk/Bandenmaat

Dimensie

Eenheidsprijs

Continental
ContiRoadAttack 3

120/70 ZR17 TL (58W)

117,00 €*

Pirelli
Angel GT II

120/70 ZR17 TL (58W)

115,30 €*

Michelin
Road 5

120/70 ZR17 TL (58W)

118,30 €*

Bridgestone
BT023 F

120/70 ZR17 TL (58W)

87,50 €*

Metzeler
Roadtec 01 SE

120/70 ZR17 TL (58W)

136,70 €*

Dunlop
Sportmax GPR-300

120/70 ZR17 TL (58W)

73,00 €*
* De aangegeven prijzen zijn actuele dagprijzen en kunnen onderhevig zijn aan marktschommelingen.

Nieuwsbrief afbestellen

De motorbandenmarkt Nieuwsbrief is een dienstverlening van Delticom AG

Delticom AG
Brühlstr. 11
D-30169 Hannover

motorbanden@delti.com
www.motorbandenmarkt.nl

www.delti.com
Contact Delticom AG

Gelieve niet te antwoorden op deze eMail motorbandenmarkt@2wheel-news.delti.com

Voor vragen en mededelingen staan wij graag voor u ter beschikking onder motorbanden@delti.com

 

Other emails from Motorbandenmarkt NL

Motorbandenmarkt NL
Nov 14, 2020
Uw Motorband van het Jaar 2020
Motorbandenmarkt NL
Oct 6, 2020
Krijg nu 5% Indian Summer-korting!
Motorbandenmarkt NL
Sep 24, 2020
Met volle kracht de gouden herfst in
Motorbandenmarkt NL
Sep 4, 2020
Kwaliteit heeft zijn prijs - of niet?
Motorbandenmarkt NL
Aug 18, 2020
Bespaar nu ►5% op banden◄!
Motorbandenmarkt NL
Aug 13, 2020
Motorband van het jaar 2020 gezocht: Stem op uw favorieten!