NL · mouwlengte7.com

Back To Work: Bekijk alle Collecties

Bekijk en bestel de mooiste Overhemden, T-shirts, Ondergoed & Accessoires

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

Email online lezen? Klik hier

Tijd om weer fris te starten!

En hoe kan dat beter dan met een nieuwe frisse outfit van mouwlengte7.com. Vind een passend overhemd (zonder of mét extra lange mouwen) of bekijk de extra lange T-shirts

Tip: kies 3 producten en ontvang 5% korting.
Shop nu
Sleeve7 (extra lang)
Flanel bordeaux rood
Bekijk het merk
Liefling
Modern blauw geruit
Bekijk het merk

Royal Oxford

Overhemden met oxford stof kenmerken zich door een ruwe structuur. Oxford overhemden zijn grover geweven en daardoor duurzaam en stevig. Houd jij van stevige shirts, kies voor Sleeve7 oxford.
ShirtsofCotton
Bamboe T-shirts
Bekijk het merk
ShirtsofCotton
Boxershorts 3-pack
Bekijk al het ondergoed

Zakelijk

Ga je weer naar kantoor of werk je vanuit huis? Bekijk onze overhemden om hoe dan ook goed voor de dag te komen. Kies voor onze zakelijke overhemden of zakelijke overhemden extra lang.
Liefling
Blauw Heavy Twill
Bekijk het merk
Sleeve7 (extra lang)
Prachtige groen geruit
Bekijk het merk

Shop jouw maat

Mouwlengte7.com biedt overhemden in 9 maten aan. Weet je niet wat jouw maat is? Vraag om advies. Hieronder staan de meest gekozen maten. Bekijk ook onze Sleeve7 overhemden in Sale. Let op dat je de juiste maat en fit selecteert

Alle productgroepen

AFMELDEN
Wil je deze berichten niet langer ontvangen? Geen probleem. Je kunt je hier uitschrijven. Dit email adres is op 2019-09-23T09:15:41+02:00 aangemeld en bevestigd met vermelding van het doel marketinggerelateerde uitingen en ons privacy beleid. Je mag ons ook een berichtje sturen. Bedankt voor je begrip.

SERVICE
Voor alle vragen en informatie kun je direct contact opnemen met onze servicedesk. Wij helpen je graag persoonlijk. Niet zeker over je maat of de pasvorm? Neem dan vooral contact met ons op.

VOORWAARDEN
Eventuele kortingen worden automatisch verrekend en zijn beperkt geldig op geselecteerde items. De aanbieding is niet combineerbaar met andere acties/kortingen en geldt zolang de voorraad strekt en tot maximaal 1 maand later. Bij twijfel over de prijs of printfouten van de prijs dan is de prijs in ons systeem leidend. Soms komt het voor dat een bepaalde maat is uitverkocht - onze shirtspecialisten helpen u dan graag persoonlijk aan een alternatief. Wij hanteren een levertermijn van 1 tot 3 werkdagen. 95% van de bestellingen wordt binnen 3 werkdagen geleverd - maar dit is geen garantie. Wij geloven in persoonlijke service en vooral: een goed passend shirt. Alhoewel dit bericht met zorg is opgesteld kunnen typefouten voorkomen: de geldende prijzen in ons systeem zijn leidend. Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing evenals ons privacy beleid. Een verzoek tot vergetelheid kan worden gestart via onze servicedesk op de website.

Recent emails from Mouwlengte7.com  See more