NL · mouwlengte7.com

Bekijk de deals, 5% korting bij drie of meer!

Bekijk de nieuwe producten en de nieuwe deals

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

Bekijk de nieuwe producten en de nieuwe deals
Email online lezen? Klik hier

Bekijk de deals bij Mouwlengte7!

Ontvang 5% korting bij aankoop van drie of meer stuks. Dit hoeven niet dezelfde producttypes te zijn, dus mix en match naar eigen voorkeur! Kies uit je favoriete extra lange overhemden, unieke Liefling overhemden, extra zachte T-shirts of de nieuwe sokken (giftboxes).

Bekijk de sale: klik hier 
Bekijk de nieuwe Alfredo Gonzales sokken giftboxes: klik hier
Shop nu
Venti ML7 (extra lang)
Wit en blauw
Bekijk dit merk
Liefling Navy Geruit
Liefling
Navy geruit
Bekijk dit overhemd
ShirtsofCotton
Zwarte T-shirts
Bekijk het merk
ShirtsofCotton
Boxershorts 3-pack
Bekijk al het ondergoed
Alfredo Gonzales Sokken

Nieuw: Alfredo Gonzales Sokken!


Bekijk de Alfredo Gonzales sokken verpakt in mooie giftboxes
Liefling
Blauw overhemd
Bekijk het merk
Sleeve7 (extra lang)
Grijs overhemd
Bekijk het merk

Shop jouw maat

Mouwlengte7.com biedt overhemden in 9 maten aan. Weet je niet wat jouw maat is? Vraag om advies. Hieronder staan de meest gekozen maten. Bekijk ook onze Sleeve7 overhemden in Sale. Let op dat je de juiste maat en fit selecteert

Alle productgroepen

AFMELDEN
Wil je deze berichten niet langer ontvangen? Geen probleem. Je kunt je hier uitschrijven. Dit email adres is op 2019-09-23T09:15:41+02:00 aangemeld en bevestigd met vermelding van het doel marketinggerelateerde uitingen en ons privacy beleid. Je mag ons ook een berichtje sturen. Bedankt voor je begrip.

SERVICE
Voor alle vragen en informatie kun je direct contact opnemen met onze servicedesk. Wij helpen je graag persoonlijk. Niet zeker over je maat of de pasvorm? Neem dan vooral contact met ons op.

VOORWAARDEN
Eventuele kortingen worden automatisch verrekend en zijn beperkt geldig op geselecteerde items. De aanbieding is niet combineerbaar met andere acties/kortingen en geldt zolang de voorraad strekt en tot maximaal 1 maand later. Bij twijfel over de prijs of printfouten van de prijs dan is de prijs in ons systeem leidend. Soms komt het voor dat een bepaalde maat is uitverkocht - onze shirtspecialisten helpen u dan graag persoonlijk aan een alternatief. Wij hanteren een levertermijn van 1 tot 3 werkdagen. 95% van de bestellingen wordt binnen 3 werkdagen geleverd - maar dit is geen garantie. Wij geloven in persoonlijke service en vooral: een goed passend shirt. Alhoewel dit bericht met zorg is opgesteld kunnen typefouten voorkomen: de geldende prijzen in ons systeem zijn leidend. Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing evenals ons privacy beleid. Een verzoek tot vergetelheid kan worden gestart via onze servicedesk op de website.

Recent emails from Mouwlengte7.com See more