NL · mouwlengte7.com

Bekijk de Sale en Acties!

En 5% korting bij aankoop van 3 of meer stuks!

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

En 5% korting  bij aankoop van 3 of meer stuks!
Email online lezen? Klik hier

 

Kies uit je favoriete extra lange overhemden, unieke Liefling overhemden, extra zachte T-shirts, kleurrijke sokken in giftboxes of de mooiste accessoires. Vergeet niet onze acties en sales items te bekijken: SALES! Daarnaast ontvang je nog eens een extra korting van 5% bij aankoop van 3 of meer stuks.
Shop nu
Sleeve7
Verschillende kleuren
Bekijk dit merk
Venti ML7 (extra lang)
Wit, zwart & blauw
Bekijk het merk

SALE!

 
Bekijk snel onze sale collectie
ShirtsofCotton
Kleuren T-shirts
Bekijk het merk
ShirtsofCotton
Boxershorts 3-pack
Bekijk al het ondergoed
Sleeve7 (extra lang)
Blauw ruit
Bekijk het merk
Sleeve7
Sale
Bekijk de Sleeve7 sale

Shop jouw maat

Mouwlengte7.com biedt overhemden in 9 maten aan. Weet je niet wat jouw maat is? Vraag om advies. Hieronder staan de meest gekozen maten. Bekijk ook onze Sleeve7 overhemden in Sale. Let op dat je de juiste maat en fit selecteert

Alle productgroepen

AFMELDEN
Wil je deze berichten niet langer ontvangen? Geen probleem. Je kunt je hier uitschrijven. Dit email adres is op 2019-09-23T09:15:41+02:00 aangemeld en bevestigd met vermelding van het doel marketinggerelateerde uitingen en ons privacy beleid. Je mag ons ook een berichtje sturen. Bedankt voor je begrip.

SERVICE
Voor alle vragen en informatie kun je direct contact opnemen met onze servicedesk. Wij helpen je graag persoonlijk. Niet zeker over je maat of de pasvorm? Neem dan vooral contact met ons op.

VOORWAARDEN
Eventuele kortingen worden automatisch verrekend en zijn beperkt geldig op geselecteerde items. De aanbieding is niet combineerbaar met andere acties/kortingen en geldt zolang de voorraad strekt en tot maximaal 1 maand na het ingaan van de actie, mits anders vermeld. Bij twijfel over de prijs of printfouten van de prijs dan is de prijs in ons systeem leidend. Soms komt het voor dat een bepaalde maat is uitverkocht - onze shirtspecialisten helpen u dan graag persoonlijk aan een alternatief. Wij hanteren een levertermijn van 1 tot 3 werkdagen. 95% van de bestellingen wordt binnen 3 werkdagen geleverd - maar dit is geen garantie. Wij geloven in persoonlijke service en vooral: een goed passend shirt. Alhoewel dit bericht met zorg is opgesteld kunnen typefouten voorkomen: de geldende prijzen in ons systeem zijn leidend. Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing evenals ons privacy beleid. Een verzoek tot vergetelheid kan worden gestart via onze servicedesk op de website.

Recent emails from Mouwlengte7.com See more