NL · mouwlengte7.com

[Belangrijk] Overdracht van persoonsgegevens

Lees deze e-mail aandachtig

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

Lees deze e-mail aandachtig
Email online lezen? Klik hier

Overdracht van persoonsgegevens

 
De verwisseling van eigenaar vereist een overdracht van persoonsgegevens waarvan we je via deze mail op de hoogte stellen.

Omdat jouw persoonsgegevens zijn opgeslagen in onze administratie (vanwege een bestelling, het aanmaken van een account of een inschrijving op de nieuwsbrief), willen we je door middel van deze mail informeren over de overgang van eigenaar. De nieuwe eigenaar, Cliff Janssen, gaat je gegevens voor dezelfde doeleinden gebruiken zoals wij dat altijd hebben gedaan. Het enige dat zal veranderen is dat alle merken vanaf nu onder één vlag zullen vallen, namelijk Mouwlengte7.com. Voor jou (als klant) verandert er overigens niets, het is puur een administratieve handeling.

Wanneer je bezwaar wilt maken tegen de overdracht van je klantgegevens, laat het ons dan kort per e-mail (geef ons je naam, e-mailadres, adresgegevens en accountnaam door) of per gewone post weten. Je kunt ons als volgt bereiken: [email protected], CJE Fashion, Voltastraat 1 (k. 4) 6716 AJ Ede. Wanneer je bezwaar maakt tegen de overdracht, zullen wij geen persoonlijke gegevens overdragen en je account verwijderen. Anders dragen we je gegevens op of rond 31 juli 2021 over aan de nieuwe eigenaar.

Mogelijk ontvang je een nieuwe uitnodiging tot het aanmaken van een Mouwlengte7.com account. Wanneer je je hebt aangemeld voor onze nieuwsbrief, gaan we ervan uit dat je deze nog steeds wilt ontvangen. Mocht dit niet het geval zijn, dan kun je je onderaan deze mail eenvoudig uitschrijven. Wij zorgen er dan voor dat je in de toekomst geen nieuwsbrief meer ontvangt. Wanneer je meer info wilt hebben, dan kun je ons altijd mailen of schrijven. Klanttevredenheid en dus gegevensbescherming hebben bij Mouwlengte7.com de hoogste prioriteit.

Met groeten, 
Het mouwlengte7.com team
AFMELDEN
Wil je deze berichten niet langer ontvangen? Geen probleem. Je kunt je hier uitschrijven. Dit email adres is op 2019-09-23T09:15:41+02:00 aangemeld en bevestigd met vermelding van het doel marketinggerelateerde uitingen en ons privacy beleid. Je mag ons ook een berichtje sturen. Bedankt voor je begrip.

SERVICE
Voor alle vragen en informatie kun je direct contact opnemen met onze servicedesk. Wij helpen je graag persoonlijk. Niet zeker over je maat of de pasvorm? Neem dan vooral contact met ons op.

VOORWAARDEN
Eventuele kortingen worden automatisch verrekend en zijn beperkt geldig op geselecteerde items. Aanbiedingen zijn niet combineerbaar met andere acties/kortingen en geldt zolang de voorraad strekt en tot één maand na ontvangst van deze mail. Soms komt het voor dat een bepaalde maat is uitverkocht - onze shirtspecialisten helpen u dan graag persoonlijk aan een alternatief. Wij hanteren een levertermijn van 1 tot 4 werkdagen. 90% van de bestellingen wordt binnen 3 werkdagen geleverd en soms binnen 1 dag - maar dit is geen garantie. Wij geloven in persoonlijke service en vooral: een goed passend shirt. Alhoewel dit bericht met zorg is opgesteld kunnen typefouten voorkomen: de geldende prijzen in onze database zijn leidend. Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing evenals onze privacy beleid. Een verzoek tot vergetelheid kan worden gestart via onze servicedesk op de website.

Recent emails from Mouwlengte7.com See more