NL · mouwlengte7.com

Final Sale

Frisse kortingen op de mooiste Mouwlengte 7 Shirts. Shop de Final Sale

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

Frisse kortingen op de mooiste Mouwlengte 7 Shirts. Shop de Final Sale
Sleeve7 Final Sale. Unieke Mouwlengte 7 shirts van dit Nederlandse merk uit Amsterdam. Overhemden met lange mouwen, subtiele details, een uitstekende pasvorm én aan de onderkant net wat extra stof zodat het overhemd netjes in de broek blijft zitten.

Tip! Filter op je maat voor de juiste beschikbaarheid.
FINAL SALE BEKIJKEN
NIEUWE COLLECTIE BEKIJKEN

Kies je Overhemd Maat

En filter op Pasvorm en Kleur

Kies je Product

En filter op Maat

Kies je T-shirt Maat

En filter op Kleur en Halstype
Helder Witte T-shirts met Ronde Hals 

6-pack: van €104,85 nu €89,95
Meest Verkocht
Luxe Grijze T-shirts met Medium V-hals

6-pack: van €104,85 nu €89,95
Meest Verkocht
Fantastisch Groen T-shirt

van €18,95 nu €17,43
Meest Verkocht
NIEUW!
ShirtsofCotton Boxershorts
Extra zacht én net iets Langer
Meest Populair
AFMELDEN
Wil je deze berichten niet langer ontvangen? Geen probleem. Je kunt je hier uitschrijven. Dit email adres is op 2019-05-10T22:05:57+02:00 aangemeld en bevestigd met vermelding van het doel marketinggerelateerde uitingen en ons privacy beleid. Je mag ons ook een berichtje sturen. Bedankt voor je begrip.

SERVICE
Voor alle vragen en informatie kun je direct contact opnemen met onze servicedesk en tijdens werkuren via de chat of telefoon 020-2331695. Wij helpen je graag persoonlijk.

VOORWAARDEN
Eventuele kortingen worden automatisch verrekend en zijn beperkt geldig op geselecteerde items. De aanbieding is niet combineerbaar met andere acties/kortingen en geldt zolang de voorraad strekt en tot maximaal 07-09-2019. Bij twijfel over de prijs of printfouten van de prijs dan is onze fysieke winkelprijs leidend. Soms komt het voor dat een bepaalde maat is uitverkocht - onze shirtspecialisten helpen u dan graag persoonlijk aan een alternatief. Wij hanteren een levertermijn van 3 tot 5 werkdagen. 90% van de bestellingen wordt binnen 3 werkdagen geleverd en soms binnen 1 dag - maar dit is geen garantie. Wij geloven in persoonlijke service en vooral: een goed passend shirt. Alhoewel dit bericht met zorg is opgesteld kunnen typefouten voorkomen: de geldende prijzen in onze fysieke winkels zijn leidend. Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing evenals onze privacy beleid. Een verzoek tot vergetelheid kan worden gestart via onze servicedesk op de website.

Recent emails from Mouwlengte7.com See more