NL · mouwlengte7.com

Je bent succesvol uitgeschreven!

Je e-mail is zojuist succesvol afgemeld.

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

Succes!

Je bent nu succesvol uitgeschreven voor de nieuwsbrief.Bedankt. Mouwlengte.com
 
SERVICE
Voor alle vragen en informatie kun je direct contact opnemen met onze servicedesk en tijdens werkuren via de chat of telefoon 020-2331695. Wij helpen je graag persoonlijk.

VOORWAARDEN
Eventuele kortingen worden automatisch verrekend en zijn beperkt geldig op geselecteerde items. De aanbieding is niet combineerbaar met andere acties/kortingen en geldt zolang de voorraad strekt en tot maximaal de einddatum. Bij twijfel over de prijs of printfouten van de prijs dan is onze fysieke winkelprijs leidend. Soms komt het voor dat een bepaalde maat is uitverkocht - onze shirtspecialisten helpen u dan graag persoonlijk aan een alternatief. Wij hanteren een levertermijn van 1 tot 3 werkdagen. 90% van de bestellingen wordt binnen 1 werk geleverd - maar dit is geen garantie. Wij geloven in persoonlijke service en vooral: een goed passend shirt. Alhoewel dit bericht met zorg is opgesteld kunnen typefouten voorkomen: de geldende prijzen in onze fysieke winkels zijn leidend. Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing evenals onze privacy beleid. Een verzoek tot vergetelheid kan worden gestart via onze servicedesk op de website.

Wil je deze berichten niet langer ontvangen? Geen probleem. Je kunt je hier nogmaals handmatig uitschrijven. Dit email adres is door jou op aangemeld en bevestigd met vermelding van het doel marketingerelateerde uitingen en ons privacy beleid. Je mag ons ook een berichtje sturen. We horen graag even van je als het niet goed werkt. Bedankt voor je begrip.

Recent emails from Mouwlengte7.com  See more