NL · mouwlengte7.com

Mouwlengte7.com krijgt een nieuwe eigenaar!

Lees deze mail goed door

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

Lees deze mail goed door
Email online lezen? Klik hier

Mouwlengte7.com maakt een doorstart!

 
De afgelopen 7 jaar heeft een enthousiast team gewerkt aan misschien wel de meest gespecialiseerde herenkleding winkels van Nederland. Velen van jullie hebben we aan de telefoon gehad voor maatadvies of andere vragen met betrekking tot de merken Heerenzaak, Poloshop, Sleeve7, ShirtsofCotton, Liefling en/of ShirtsofHolland. Dankjewel voor je vertrouwen. Het succes zal verder uitgebouwd worden onder een andere eigenaar.

Het is geen onbekende binnen de organisatie. Cliff Janssen is al een aantal jaren werkzaam als contactpersoon voor jou als klant, en neemt nu het stokje over. Het enige dat er zal veranderen is dat de merken voortaan onder één vlag zullen vallen, namelijk Mouwlengte7.com. De kwaliteit blijft hetzelfde en het advies blijft van dezelfde hoge kwaliteit, zodat jij het beste shirt voor jouw lengte kan vinden! 

Over de overdracht van de persoonsgegevens wordt je via een andere mail op de hoogte gesteld.  

Met groeten,
Cliff Janssen, Mouwlengte7.com 
AFMELDEN
Wil je deze berichten niet langer ontvangen? Geen probleem. Je kunt je hier uitschrijven. Dit email adres is op 2019-09-23T09:15:41+02:00 aangemeld en bevestigd met vermelding van het doel marketinggerelateerde uitingen en ons privacy beleid. Je mag ons ook een berichtje sturen. Bedankt voor je begrip.

SERVICE
Voor alle vragen en informatie kun je direct contact opnemen met onze servicedesk. Wij helpen je graag persoonlijk. Niet zeker over je maat of de pasvorm? Neem dan vooral contact met ons op.

VOORWAARDEN
Eventuele kortingen worden automatisch verrekend en zijn beperkt geldig op geselecteerde items. Aanbieding zijn niet combineerbaar met andere acties/kortingen en gelden zolang de voorraad strekt en tot maximaal een maand na uitgave. Bij twijfel over de prijs of printfouten van de prijs dan is de prijs in ons systeem leidend. Soms komt het voor dat een bepaalde maat is uitverkocht - onze shirtspecialisten helpen u dan graag persoonlijk aan een alternatief. Wij hanteren een levertermijn van 1 tot 4 werkdagen. 90% van de bestellingen wordt binnen 3 werkdagen geleverd en soms binnen 1 dag - maar dit is geen garantie. Wij geloven in persoonlijke service en vooral: een goed passend shirt. Alhoewel dit bericht met zorg is opgesteld kunnen typefouten voorkomen: de geldende prijzen in ons systeem zijn leidend. Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing evenals onze privacy beleid. Een verzoek tot vergetelheid kan worden gestart via onze servicedesk op de website.

Recent emails from Mouwlengte7.com See more