NL · mouwlengte7.com

Sublieme Mouwlengte 7 Overhemden - Nieuwe Collectie

Bestel op Tijd want de shirts zijn populair deze zomer. Kies uit meer dan 50 ontwerpen allemaal met Mouwlengte 7 en net iets langer. Shop nu.

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

Email online lezen? Klik hier
Shop de Nieuwe Collectie Sleeve7 - Mouwlengte 7 Overhemden speciaal gemaakt voor mannen langer dan 1,80m.
Shop nu - 3 stuks 10% korting
Chique zwart
Navy-bruine contrastprint
Oneindig geometrische print
Dobby gestreept

Royal oxford

Overhemden met oxford stof kenmerken zich door een ruwe structuur. Oxford overhemden zijn grover geweven en daardoor duurzaam en stevig. Houd jij van stevige shirts, kies voor Sleeve7 oxford.
Unieke bloemenprint
Symmetrische bloemenprint
Contrasterende bloemenprint
Zacht roze

Satijn

Overhemden van satijn zijn luxe overhemden en te herkennen aan het gladde, glanzende effect. Wanneer de restaurants en kroegen weer open gaan, kies je voor Sleeve7 satijn.

Shop jouw maat

Sleeve7 biedt overhemden in 9 maten aan. Weet je niet wat jouw maat is? Vraag om advies. Hieronder staan de meest gekozen maten. Bekijk ook onze Sleeve7 overhemden in Sale. Let op dat je de juiste maat en fit selecteert.
Maat 38 - S
Maat 39 - M
Maat 40 - M
Maat 41 - L
Maat 42 - L
Maat 43 - XL
Maat 44 - XL
Maat 45 - XXL
Maat 46 - XXL

Alle productgroepen

AFMELDEN
Wil je deze berichten niet langer ontvangen? Geen probleem. Je kunt je hier uitschrijven. Dit email adres is op aangemeld en bevestigd met vermelding van het doel marketinggerelateerde uitingen en ons privacy beleid. Je mag ons ook een berichtje sturen. Bedankt voor je begrip.

SERVICE
Voor alle vragen en informatie kun je direct contact opnemen met onze servicedesk en tijdens werkuren via de chat of telefoon 020-2331695. Wij helpen je graag persoonlijk. Niet zeker over je maat of de pasvorm? Neem dan vooral contact met ons op.

VOORWAARDEN
Eventuele kortingen worden automatisch verrekend en zijn beperkt geldig op geselecteerde items. De aanbieding is niet combineerbaar met andere acties/kortingen en geldt zolang de voorraad strekt en tot maximaal 31-5-2021. Bij twijfel over de prijs of printfouten van de prijs dan is onze fysieke winkelprijs leidend. Soms komt het voor dat een bepaalde maat is uitverkocht - onze shirtspecialisten helpen u dan graag persoonlijk aan een alternatief. Wij hanteren een levertermijn van 3 tot 5 werkdagen. 90% van de bestellingen wordt binnen 3 werkdagen geleverd en soms binnen 1 dag - maar dit is geen garantie. Wij geloven in persoonlijke service en vooral: een goed passend shirt. Alhoewel dit bericht met zorg is opgesteld kunnen typefouten voorkomen: de geldende prijzen in onze fysieke winkels zijn leidend. Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing evenals onze privacy beleid. Een verzoek tot vergetelheid kan worden gestart via onze servicedesk op de website.

Recent emails from Mouwlengte7.com  See more