NL · mouwlengte7.com

Summer Deals | tot wel 40% korting

Zomerse kortingen op de mooiste Mouwlengte 7 Shirts. Shop de Sale

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

Zomerse kortingen op de mooiste Mouwlengte 7 Shirts. Shop de Sale
Zomer deals van mouwlengte7.com. De Summer Sale is in volle gang. Shop je nieuwe overhemden met extra mouwlengte of T-shirts met extra lengte met zomerse kortingen die kunnen oplopen tot wel 40%. Wees snel, want OP=OP.
 
Kies uit je favoriete mouwlengte 7 overhemden.

TIP: kies 3 overhemden en ontvang 10% extra korting.
BEKIJK DE SALE
BEKIJK ALLE OVERHEMDEN

Kies je Overhemd Maat

En filter op Pasvorm en Kleur

Kies je T-shirt Maat

En filter op Kleur en Halstype
Helder Witte T-shirts met Ronde Hals 

6-pack: van €104,85 nu €89,95
Meest Verkocht
Luxe Grijze T-shirts met Medium V-hals

6-pack: van €104,85 nu €89,95
Meest Verkocht
Army Groen T-shirt

van €18,95 nu €17,43
Meest Verkocht
Royaal Blauw T-shirt

van €18,95 nu €17,43

Meest Verkocht
AFMELDEN
Wil je deze berichten niet langer ontvangen? Geen probleem. Je kunt je hier uitschrijven. Dit email adres is op 2019-09-23T09:15:41+02:00 aangemeld en bevestigd met vermelding van het doel marketinggerelateerde uitingen en ons privacy beleid. Je mag ons ook een berichtje sturen. Bedankt voor je begrip.

SERVICE
Voor alle vragen en informatie kun je direct contact opnemen met onze servicedesk en tijdens werkuren via de chat of telefoon 020-2331695. Wij helpen je graag persoonlijk.

VOORWAARDEN
Eventuele kortingen worden automatisch verrekend en zijn beperkt geldig op geselecteerde items. De aanbieding is niet combineerbaar met andere acties/kortingen en geldt zolang de voorraad strekt en tot maximaal 13-09-2020. Bij twijfel over de prijs of printfouten van de prijs dan is onze fysieke winkelprijs leidend. Soms komt het voor dat een bepaalde maat is uitverkocht - onze shirtspecialisten helpen u dan graag persoonlijk aan een alternatief. Wij hanteren een levertermijn van 3 tot 5 werkdagen. 90% van de bestellingen wordt binnen 3 werkdagen geleverd en soms binnen 1 dag - maar dit is geen garantie. Wij geloven in persoonlijke service en vooral: een goed passend shirt. Alhoewel dit bericht met zorg is opgesteld kunnen typefouten voorkomen: de geldende prijzen in onze fysieke winkels zijn leidend. Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing evenals onze privacy beleid. Een verzoek tot vergetelheid kan worden gestart via onze servicedesk op de website.

Recent emails from Mouwlengte7.com See more