NL · mouwlengte7.com

SUMMERTIME! 10% korting bij iedere bestelling!

Bekijk de collectie en maak gebruik van de kortingscode

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

Email online lezen? Klik hier

Een hele fijne zomer gewenst!

 
De zomer is begonnen: zon, zee en mooie kortingen! Kies uit je favoriete extra lange overhemden, unieke Liefling overhemden, extra zachte T-shirts, kleurrijke sokken in giftboxes of de mooiste accessoires en ontvang nu tijdelijk 10% korting op iedere bestelling. Maak hiervoor gebruik van onderstaande kortingscode óf bestel drie of meer stuks!

Gebruik de kortingscode: ML7SUMMERTIME22
Shop nu
Sleeve7 (extra lang)
Blauw Bloem
Bekijk dit overhemd
Venti ML7 (extra lang)
Wit, zwart & blauw
Bekijk het merk

SALE!

 
Bekijk snel onze sale collectie. En pak zelfs nog wat extra korting met onze kortingscode: ML7SUMMERTIME22
ShirtsofCotton
Kleuren T-shirts
Bekijk het merk
ShirtsofCotton
Boxershorts 3-pack
Bekijk al het ondergoed
Sleeve7 (extra lang)
Roze ruit
Bekijk het merk
Liefling
Blauwe streep
Bekijk het merk

Shop jouw maat

Mouwlengte7.com biedt overhemden in 9 maten aan. Weet je niet wat jouw maat is? Vraag om advies. Hieronder staan de meest gekozen maten. Bekijk ook onze Sleeve7 overhemden in Sale. Let op dat je de juiste maat en fit selecteert

Alle productgroepen

AFMELDEN
Wil je deze berichten niet langer ontvangen? Geen probleem. Je kunt je hier uitschrijven. Dit email adres is op 2019-09-23T09:15:41+02:00 aangemeld en bevestigd met vermelding van het doel marketinggerelateerde uitingen en ons privacy beleid. Je mag ons ook een berichtje sturen. Bedankt voor je begrip.

SERVICE
Voor alle vragen en informatie kun je direct contact opnemen met onze servicedesk. Wij helpen je graag persoonlijk. Niet zeker over je maat of de pasvorm? Neem dan vooral contact met ons op.

VOORWAARDEN
Eventuele kortingen worden automatisch verrekend en zijn beperkt geldig op geselecteerde items. De aanbieding is niet combineerbaar met andere acties/kortingen en geldt zolang de voorraad strekt en tot maximaal 1 maand na het ingaan van de actie. Bij twijfel over de prijs of printfouten van de prijs dan is de prijs in ons systeem leidend. Soms komt het voor dat een bepaalde maat is uitverkocht - onze shirtspecialisten helpen u dan graag persoonlijk aan een alternatief. Wij hanteren een levertermijn van 1 tot 3 werkdagen. 95% van de bestellingen wordt binnen 3 werkdagen geleverd - maar dit is geen garantie. Wij geloven in persoonlijke service en vooral: een goed passend shirt. Alhoewel dit bericht met zorg is opgesteld kunnen typefouten voorkomen: de geldende prijzen in ons systeem zijn leidend. Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing evenals ons privacy beleid. Een verzoek tot vergetelheid kan worden gestart via onze servicedesk op de website.

Recent emails from Mouwlengte7.com  See more