Musti.no
Musti.no

Nyttige tips og produkter til nye valpeeiere! 🐶🐕

Email sent: Apr 10, 2020 7:04am
Gjør hjemmet valpesikkert, og ting valpen trenger.
 
 
 
 
&nbps;

Se e-posten i nettleseren din

Musti
HUND KATT SMÅDYR BUTIKKER
Se alle tilbudene
Musti

Gratulerer – du har fått en ny bestevenn!

Når du endelig møter det nye familiemedlemmet er det på tide å starte det nye eventyret. Hver valp har sin egen personlighet og du kan glede deg til å bli kjent med den. Noen ganger i valpens liv trenger den en venn å stole på. Vi er her for å hjelpe deg og den firbente. Spør våre ansatte eller les vår valpeguide som svarer på de vanligste valpespørsmålene uke for uke.

Til valpeguiden »

Det du trenger til valpen!

Visste du at vi er mer enn glad for å hjelpe deg å finne det du trenger til ditt nye familiemedlem? For oss er det viktigste at voffsen din er trygg og glad. Og husk, hos oss er alltid den firbente velkommen inn! Se under for våre kunders favoritter!

Til nettbutikken »
 
 

 

Simple Solution
Training pads
 
KJØP »
 

 

Simple Solution 
Stain & odour remover
 
KJØP »
 
 
 
 

Little & Bigger
Sumo Play rosa
 
KJØP »
 

Trixie 
Smådyrinnhegning
 
KJØP »
 
 

Gjør hjemmet valpesikkert!

Som valpeeier får du en ny holdning til små motganger: Når du for første gang tråkker i en varm bæsj eller en dam med tiss vet du at du er en ekte hundeeier. Bitemerker på møblene eller en halvt spist sko er heller ikke uvanlig i en husholdning med valp. Du kan ikke være forberedt på alt, men med disse tipsene kan du gjøre hjemmet ditt litt mer valpesikkert!

En praktisk grind eller port hindrer valpen i å komme seg til farlige steder, som bratte trapper eller ledninger, og minimerer skadene når du forlater valpen din alene. Når du velger en port eller en grind, sjekk bredden på stolpene, slik at valpen ikke blir sittende fast mellom dem. Ikke gå fra valpen alene på veldig små plasser.

Rull vekk mattene, legg ut tisseunderlag på gulvet og kjøp Simple Solution flekk- og luktfjerner på forhånd, så trenger du ikke stresse når små ulykker skjer. Les mer om hvordan du gjør valpen hustrent.

Det er naturlig for en valp å bli kjent med verden ved å bite i alt. Å si nei eller straffe valpen løser ikke problemet. Du bør heller tilby mange tillatte tyggeleker og bein. Pass på at den firbente ikke tygger på noe farlig! Du kan også prøve Chew Stopper spray som hindrer valpen i å tygge på samme sted igjen og igjen.

Til valpeguiden »

Trenger du ikke lenger informasjon om valp? Fjerne deg fra valpelisten her.

 
Musti Spa&Velvare
 
Facebook Instagram Youtube
 
 
 
 

Other emails from Musti.no

Musti.no
May 30, 2020
Kanskje Norges beste bonusprogram!
Musti.no
May 23, 2020
Siste sjanse på kampanjetilbudene!! 😍🐩🐕🐶
Musti.no
May 18, 2020
Voffsen din har en bursdagsgave som venter!🐶
Musti.no
May 17, 2020
Gratulerer med dagen, her er din rabattkode! 🌼💚🌻🌹
Musti.no
May 13, 2020
Hipp hurra, det er kampanjedager!! 😍🐩🐕🐶
Musti.no
May 10, 2020
Her er bursdagsgaven din, voffsen! 🐶