Natural Heroes
Natural Heroes

Ga onzuiverheden tegen met natuurlijke verzorging

Email sent: May 4, 2021 3:06am
Last van puistjes, mee-eters en bultjes? Onzuiverheden kunnen soms erg vervelend zijn. Met de juiste beauty routine kun je je huid op een effectieve manier verzorgen en onzuiverheden tegengaan.
 
Last van puistjes, mee-eters en bultjes? Onzuiverheden kunnen soms erg vervelend zijn. Met de juiste beauty routine kun je je huid op een effectieve manier verzorgen en onzuiverheden tegengaan. 
 
Voed en herstel je huid op een milde manier met enkel 100% pure en natuurlijke producten.
 
Zonder synthetische toevoegingen, rechtstreeks uit de natuur 🍃
 
 
 
Ieder huid is uniek en heeft weer zijn eigen behoeften. Voor de onzuivere huid is er helaas geen one-size-fits-all oplossing. Onzuiverheden kunnen voorkomen bij iedere huidtype kunnen verschillende oorzaken hebben. Het is soms lastig te bepalen wat nu écht de boosdoener is!
 
Niet alleen de juiste verzorgingsroutine maar ook een gezonde lifestyle draagt bij aan de gezondheid van je huid. Sporten, genoeg water drinken, voldoende voedingstoffen binnenkrijgen en stress verminderen; allemaal factoren die bijdragen aan het gezond houden van de huid! En soms is het gewoon that time of the month 🤪 waardoor er ineens wat puistjes om de hoek komen kijken. Met deze natuurlijke routine kun je je huid toch een beetje op weg helpen!
 
Met African Black Soap geef je de huid een diepe reiniging. Brokkel een stukje van de zeep af en wrijf dit tussen je handen. Breng vervolgens het schuim aan op een vochtig gezicht. African Black Soap kan bij het eerste gebruik wat prikken omdat je huid nog moet wennen. Begin met de zeep 1x per week te gebruiken en bouw het gebruik geleidelijk op. Spoel de zeep na gebruik af met een ruime hoeveelheid lauw water. Bewaar de zeep op een droge plek. 
 
Heb je een droge huid?
Reinig je gezicht dan met een voedende olie zoals Jojoba olie. Deze olie bevat een stofje dat lijkt op huideigen talg waardoor deze de poriën niet verstopt! Masseer een paar druppels van de olie in het gezicht en neem deze af met een warme vochtige doek. Je kunt de olie dagelijks, zowel in de ochtend als in de avond, gebruiken.
 
Gebruik Witch Hazel zowel 's ochtends als 's avonds als toner om overtollig vet en de laatste restjes vuil te verwijderen. Spray wat op een wattenschijfje en neem het gezicht hiermee af. Voor sommige huidjes kan Witch Hazel een iets uitdrogende werking hebben.
 
Heb je een gecombineerde of droge huid?
Ga dan voor een kalmerende hydrosol zoals Kamillewater
 
Doe 2 eetlepel Groene Klei in een glazen of stenen kommetje, voeg 1,5 eetlepel water of hydrosol toe en roer (met een houten of plastic lepel, geen metaal!) tot er een stevig maar smeerbaar mengsel ontstaat. Voeg vervolgens ongeveer 1 eetlepel honing toe om het masker een extra zuiverende werking te geven. Als het geheel te dik is, voeg je meer water toe, als het te dun is meer klei. Gebruik het masker maximaal 2x per week.
 
Gebruik de Moringa Olie door een paar druppels tussen de handen te nemen en dit te verspreiden over het gezicht. De olie trekt vrij snel in de huid en kan zowel 's avonds als overdag worden aangebracht.
 
Breng de Tea Tree Olie plaatselijk aan door een druppeltje hiervan op de vinger nemen en je puistjes hiermee aan te stippen. Gebruik Tea Tree olie nooit over het gehele gezicht! Tea Tree olie is een sterk geconcentreerde (essentiële) olie en daarom enkel geschikt om in kleine hoeveelheden op het gezicht gebruikt te worden.
 
 
Meer leren over natuurlijke verzorging? Volg onze blog voor recepten, tips voor een gezonde mind & body en meer!
 
 
 
 
 
 
 
African Black Soap
 
 €7,99  €6,99
 
Witch Hazel 
 
€6,99  €5,99
 
 
€9.95  €8,45
 
 
 
 
€9,95  €8,99
 
 
€7,99  €6,49
 
 
€6.99  €5,99
 
 
Gezonde groet, 
 
Kelly💓🌿
 
 
 
Natural Heroes
Nijverheidsweg 23H
3534 AM Utrecht
[email protected]
Facebook
LinkedIn
Instagram
YouTube
Pinterest
 
 
 
 
 
© 2021 Natural Heroes
 

Other emails from Natural Heroes

Natural Heroes
Apr 28, 2021
Essentile olie set, DIY Rozenmasker en meer cadeaus voor jouw HERO
Natural Heroes
Apr 20, 2021
Saffloer Olie, Tomatenzaadolie en meer nieuwe toppers
Natural Heroes
Apr 13, 2021
Alles voor de rijpere huid
Natural Heroes
Apr 6, 2021
Onze HERO van de maand: Squalaan
Natural Heroes
Mar 30, 2021
DIY Lavendel bruisbal