Naturalgoodscompany.com
Naturalgoodscompany.com

🌞Biosolis aurinkotuotteet -30 %

Email sent: Feb 16, 2021 2:20am
Aloita ihon suojaaminen nyt!
 
NATURAL GOODS COMPANY
HYVÄ VALINTA
 
Rinteet ja ladut, täältä tullaan!
 
Biosolis -30 %
 
Aurinkoisen talvisään valkoiset hanget voivat heijastaa UV-säteilyn iholle ekstravoimakkaana. Muistathan pakata mukaan talviretkille myös aurinkovoiteen kasvoille.

Tarjoamme kaikki Biosolisin mineraaliaurinkosuojat helmikuun loppun asti -30 % edulla, jotta voit hankkia aurinkovoiteet talviloman aktiviteetteihin edullisesesti. Valikoimasta löydät tehokkaat aurinkosuojat, jotka samalla hoitavat koko perheen ihoa.


Aurinkosuojan käyttäminen kasvoilla on erityisen tärkeää pimeän kauden jälkeen, kun iho on tottumaton ja herkkä auringon vaikutukselle. Suojasta on hyötyä latujen lisäksi myös laskettelurinteillä, jossa säteilyn määrä nousee korkeammaksi kuin alavilla alueilla.

Ps. Ostamalla aurinkosuojatuotteen tuet myös koralliriuttojen suojelua, sillä Biosolis lahjoittaa tuotoistaan yhden prosentin hyväntekeväisyyteen.


KOKO BIOSOLIS VALIKOIMA -30 %

 
 
BIOSOLIS Aurinkovoide Kasvoille SPF30 50ml
Aurinkovoide kasvoille SPF30
Valitse kasvoille vähintää suojakerroin 30, jotta se varmasti suojaa kirkkaassa talvisäässä. Mieto tuoksu ja kosteuttava koostumus tekevät voiteesta miellyttävän käyttää.
BIOSOLIS SPORT aurinkosuojavoide SPF50+ 75ml
Sport aurinkosuojavoide SPF50+
Laskettelijoille ja heräksti palaville suosittelemme suojakerrointa 50. Erityisesti urheilukäyttöön suunniteltu sport-aurinkovoide on korkeasta suojastaan huolimatta mukavan ohueksi ja huomaamattomaksi levittyvää koostumukseltaan. Pysyy paikoillaan tiukissakin mutkissa!
 
 
 BIOSOLIS Aurinkovoide Lapsille KIDS SPF50+ 100ml
Aurinkovoide lapsille
KIDS SPF50+

Lasten herkälle iholle kehitetty lempeä voide sisältää vahvan suojakertoimen 50. Aloe vera-geelistä pohjansa saava voide rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa. Ei sisällä lisättyjä hajusteita.
BIOSOLIS Self Tanning Moisture Spray – Itseruskettava suihke 100ml
Self Tanning Moisture – Itseruskettava suihke
Pientä piristystä talvi-iholle suoraan purkista turvallisesti ja ilman auringon ihoa vanhentavaa vaikutusta, kyllä kiitos! Kevyttä sävyä antava itseruskettava on pakattu kätevään suihkepulloon, josta sitä on helppo annostella niin kasvoille kuin vartalollekin. Ohut koostumus imeytyy nopeasti.
 
Kampanja on voimassa 28.2. asti tai niin kauan kuin tuotteita riittää.

 
Biosolis -30 %
 
 
 
 

Sait tämän uutiskirjeen, koska olet sisäpiirissämme, ja haluamme hoitaa ihoasi hyvin.

Käytämme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti, mutta mikäli et enää halua vastaanottaa näitä viestejä,
voit myös
lopettaa uutiskirjeemme tilaamisen.

Copyright 2021. Kaikki oikeudet pidätetään.

Natural Goods Company, Linnoitustie 2 A, 02600 Espoo, Finland

Recent emails from Naturalgoodscompany.com