US · naturalgoodscompany.com

Haut-Sgala -30 %

This email was sent
March 10, 2021 1:36am

Is this your brand on Milled? Claim it.

Huippulaadukkaat ja vegaaniset tuotteet.
 
NATURAL GOODS COMPANY
HYVÄ VALINTA
 
Haut-Segala -30 %
 

KAIKKI HAUT-SÉGALA TUOTTEET -30 %

 
Haut-Ségalan tuotteet sopivat erinomaisesti koko perheen turvalliseen ihonhoitoon, sekä myös lapsille. Brändin ideologiaan kuuluu pelkistetty, yksinkertainen ihonhoito omalle iholle sopivilla täsmäaineksilla, jotka aidosti ravitsevat ja hoivaavat.

Ihastu upeaan ranskalaiseen Haut-Ségalaan!

Kampanja on voimassa 14.3.asti. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.
 
Ruusu
 Organic Rose Water – Luomu Ruusuvesi

Ruusu on tunnettu sen useista iholle hyödyllisistä ominaisuuksista. Kosmetiikassa ruusua käytetään mm. ruusuveden muodossa, joka on tuoreista ruusun terälehdistä tislattua kukkaisvettä ja tuoksukomponentteja. Ruusulla on tulehduksenvastaisia ominaisuuksia, jotka rauhoittavat ihon punoitusta ja ihoärsytyksiä. Runsas antioksidanttipitoisuus vahvistaa ihosoluja stimuloiden ihon uusiutumista. Ruusu sisältää A- ja C-vitamiineja, jotka ehkäisevät ihon ikääntymistä sekä silottavat hentoja juonteita. Ihon kosteustasapainon palauttajana ruusu on hyödyllinen myös rasvoittuvalle iholle, sillä se voi hillitä liiallista talintuotantoa.

 Organic Rose Water – Luomu Ruusuvesi
Organic Rose Water – Luomu Ruusuvesi
Helli ihoasi Haut-Ségalan Ruusuvedellä, joka tuo ruusun supervoimat kaikille ihotyypeille. Hienostuneen tuoksuinen suihke raikastaa ihoa ja tasoittaa pieniä juonteita. Suihki kasvoveden tavoin puhdistetuille kasvoille ja vartalolle tuomaan virkistystä väsyttäneelle iholle.
 
Aloe vera
Aloe Vera-geeli
Aloe verassa on uskomaton määrä aktiiviaineita – jopa yli 200. Mikroravinteet kuten vitamiinit, entsyymit ja sokerit toimivat synergiassa ihon parhaaksi. Useiden vitamiinien antioksidanttiset ominaisuudet ehkäisevät solujen hapettumisstressiä. Rasvahapoilla on tulehduksenvastaisia ja kipua poistavia ominaisuuksia. Glykosaminoglykaani auttaa sitomaan kosteutta ihoon, joka hidastaa ennenaikaista ikääntymistä. Aloe stimuloi ihon kollageenin ja elastiinin toimintaa tekemällä ihosta joustavamman ja sileämmän.
Aloe Vera-geeli
Aloe Vera-geeli
Aloe vera -geeli on monikäyttöinen ihonhoitotuote kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Käytä seerumin tapaan kasvo- ja vartalovoiteen alla tuomaan iholle tehokosteutusta. Tuote ehkäisee tehokkaasti ihoärsytyksiä ja tulehduksia, jonka vuoksi se on täydellinen apuri sheivaukseen ja parranajoon. Geeli sopii erinomaisesti myös ihonpuhdistukseen poistamaan ylimääräistä talia ja epäpuhtauksia.
Porkkana
Organic Carrot Oil – Luomu Porkkanaöljy
Porkkana sisältää runsaan pitoisuuden A-vitamiinin esiastetta, beetakaroteenia. Tutkimukset osoittavat, että beetakaroteenin antioksidanttiset vaikutukset voivat tehostaa kudosten kasvua ja uusiutumisprosessia sekä ehkäistä ihovaurioiden syntymistä. Beetakaroteenin on todettu voivan ehkäistä UV-säteilyn aiheuttamia hapettumisvaurioita ja parantaa ihon sietokykyä auringolle. Beetakaroteeni voi jopa edistää aurinkovoiteen tehokkuutta.
Organic Carrot Oil – Luomu Porkkanaöljy
 
Organic Carrot Oil – Luomu Porkkanaöljy
Porkkanaöljy tarjoaa beetakaroteenin hyödyt erityisesti kuivalle ja ikääntyvälle iholle. Öljy vahvistaa ihon kuntoa tasapainottamalla ikääntymisen seurauksena heikentynyttä kosteustasapainoa. Kauniin terveen hehkun tuova öljy on ihanteellinen tuote erityisesti kevään ja kesän aktiviteetteihin.
Kaktus
Prickly Pear Flower Oil – Kaktusviikunaöljy
Kaktusviikunaöljyä käytetään ihonhoidossa erityisesti sen loistavan antioksidanttisen ihoa uudistavan ominaisuuden ansiosta. Arvokas ja harvinainen kaktusviikunaöljy on saavuttanut suuren suosion erityisesti ikääntyvän ihon hoidossa. Se kosteuttaa ja ravitsee tehokkaasti ja sen vapaiden radikaalien vastainen ominaisuus hidastaa ikääntymisen ensimerkkejä. Kaktusviikunan öljy suojaa haitallisilta ympäristötekijöiltä ja tarjoaa päivittäistä hyvinvointia iholle.
Prickly Pear Flower Oil – Kaktusviikunaöljy
Prickly Pear Flower Oil – Kaktusviikunaöljy
Kaktusviikunaöljyn uute on maseroitu tuoreista tunisialaisista kaktuksen kukista. Lisäaineeton öljy ravitsee kuivaa ja herkkää ihoa sekä uudistaa aikuista ihoa. Öljy soveltuu myös raskausarpien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn.
 
 
 
 


Sait tämän uutiskirjeen, koska olet sisäpiirissämme, ja haluamme hoitaa ihoasi hyvin.

Käytämme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti, mutta mikäli et enää halua vastaanottaa näitä viestejä,
voit myös
lopettaa uutiskirjeemme tilaamisen.

Copyright 2021. Kaikki oikeudet pidätetään.

Natural Goods Company, Linnoitustie 2 A, 02600 Espoo, Finland

Recent emails from Naturalgoodscompany.com See more