US · naturalgoodscompany.com

Hyvi uutisia: Taika-sarja laajenee

This email was sent
September 3, 2021 4:58am

Is this your brand on Milled? Claim it.

Tutustu heti!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
NATURAL GOODS COMPANY
HYVÄ VALINTA
 
MOSSA -25 %
 
Nyt silmät ja korvat auki, täältä pesee ilouutisia!
 
Kotimainen luonnonkosmetiikkasarja Taika laajenee! Noin vuosi sitten syksyllä 2020 lanseerattu suomalainen Taika -sarja otettiin avosylin vastaan ensimmäisistä tuotteista lähtien ja kiitos siitä kuuluu kaikille oman elämänsä hyväntekijöille. Olette yhtä rakastuneita Taikaan, niin kuin mekin olemme Natural Goods Companylla!

Taikan valikoimaan kuuluva käsisaippua saavutti huikean suosion ja sen käyttömukavuus saa palaamaan tuotteen äärelle aina kerta toisensa jälkeen.  Nyt pullo saa se rinnalleen ikioman täyttöpaikkauksensa. 550 millilitran täyttöpussukka on ekologinen ja kätevä, sillä voit täyttää pumppulloa yhä uudelleen ja uudelleen. Yksi pussukka sisältää 80 % vähemmän muovia, kuin kaksi pumppupulloa yhteensä. Luonto kiittää ja ilahtuu jokaisesta säästetystä pakkauksesta.
 
 
aika Väriä suojaava
shampoo
Käsisaippua pumppupullo
aika Väriä suojaava shampoo
Käsisaippua täyttöpussi
 
NELJÄ UUTTA HIUSTENHOITOTUOTETTA
 
aika Väriä suojaava shampoo
Väriä suojaava shampoo
Suojaa värikäsiteltyjä hiuksia ja auttaa pidentämään värin elinvoimaisuutta sekä ylläpitää värin hehkua. Sisältää luomunokkos- ja omenauutetta.
TAIKA Tuuheuttava Shampoo
Tuuheuttava shampoo
Luomuomena- ja nokkosuutetta sisältävä hoitava ja kosteuttava koostumus yhdessä antioksidanttipitoisen herneproteiinin kanssa antaa hiuksille tuuheutta.
 TAIKA Kosteuttava shampoo
Kosteuttava
shampoo

Kosteuttava shampoo kaikille hiustyypeille. Sisältää kosteuttavaa betaiinia joka auttaa vahvistamaan hiuksia ja saa ne näyttämään terveemmiltä.
 
 
 
 
Kosteuttava hoitoaine
Nokkos- ja omenauutetta sekä auringonkukka- ja pellavansiemenöljyjä sisältävä hoitava koostumus yhdessä kosteuttavien glyserolin ja betaiinin kanssa jättävät hiukset helposti kammattaviksi sekä hoidetun ja pehmeän tuntuisiksi.
 
 
 
 
 


Sait tämän uutiskirjeen, koska olet sisäpiirissämme, ja haluamme hoitaa ihoasi hyvin.

Käytämme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti, mutta mikäli et enää halua vastaanottaa näitä viestejä,
voit myös
lopettaa uutiskirjeemme tilaamisen.

Copyright 2021. Kaikki oikeudet pidätetään.

Natural Goods Company, Linnoitustie 2 A, 02600 Espoo, Finland

Recent emails from Naturalgoodscompany.com See more