US · naturalgoodscompany.com

Hyvt pivt: alennukset jopa -50%

This email was sent
December 25, 2021 3:27am

Is this your brand on Milled? Claim it.

Lahja ostoksiin!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
NATURAL GOODS COMPANY
HYVÄ VALINTA
 
Hyvät päivät: alennukset jopa -50 %
 
Vip-etu vain uutiskirjeen tilaajille -25 %
 
Joulunpyhät ja välipäivät tuovat Hyvät Päivät luoksesi. Saat jo valmiiksi järkihintaista luonnonkosmetiikkaa ekstraedullisesti.

Tee uudenvuodenlupaus pitää entistä parempaa huolta itsestäsi ja ostopäätöstesi vastuullisuudesta. Olemme vastuullinen vaihtoehtosi, ja haluamme hoitaa ihoasi hyvin.

Nyt saat edullisesti valikoimastamme poistuvia tuotteita tai tuotteita, joiden pakkaus on uudistunut, ja meillä on vielä varastossa jäljellä vanhaa pakkausta. Näin pelastat kosmetiikkaa joutumasta hävikkiin. Osassa aletuotteista päiväys lähestyy, mutta käyttöaikaa on jäljellä vielä runsaasti.
 
Kaikkiin yli 49 eurolla, saat ilmaisen toimituksen ja lahjaksi ripauksen ylellisyyttä
 
Patykan Youtful Firming -vartalovoide napakoittaa ja kosteuttaa ihoa. Kokeile tehohoitona vatsaan, rintaan tai reisiin. Lahjan arvo on 49,90 € – todella hyvä diili. Lahjoja on rajallinen määrä, joten toimi heti!
 
 
URANG Organic Rose Mist
URANG Organic Rose Mist
Luomulaatuisesta ruusuvedestä valmistettu kasvosuihke on kosteuttava ja tasapainottava. Sitä voi käyttää päivittäin kasvoveden tapaan, meikin päälle kiinnityssuihkeena sekä päivän mittaan raikastamaan ja ylläpitämään ihon kosteustasapainoa. Tuote sisältää ainoastaan ruusuvettä, jota valmistetaan vain kerran vuodessa – näin taataan ruusuveden tuoreus ja paras teho.
 
URANG True Rose Repair Essence
URANG True Rose Repair Essence
Essence on koostumukseltaan kasvoveden ja seerumin väliltä. Seerumi on ruusuntuoksuinen kosteuttava, kirkastava, elvyttävä ja rauhoittava tuote, joka myös auttaa vähentämään ihon punoitusta. Nopeasti ihoon imeytyvä koostumus tuntuu kasvoilla miellyttävän viilentävältä ja raikastavalta vieden väsymyksen merkit.
 
MÁDARA by Noora Shingler Pihlaja-voide
MÁDARA by Noora Shingler Pihlaja-voide
Pihlaja-voide toimii tehokkaana kasvo-, vartalo-, käsi- ja monitoimivoiteena. Kosteuttaa kuivaa ja karheaa ihoa, suojaa kylmältä ja tuuliselta säältä, parantaa rohtuneet huulet ja halkeilevat kantapäät, pehmentää kynsinauhoja ja sopii jopa rauhoittavaksi ihovoiteeksi vauvoille ja lapsille.
 
URME Hemp+Clary Sage Body Lotion
NURME Hemp+Clary Sage Body Lotion
Hampunsiemenöljyä sekä tasapainottavaa ja elvyttävää muskatellisalviaöljyä sisältävä vartalovoide ravitsee ja hoitaa erityisesti kuivaa ja väsynyttä ihoa.
 
CATTIER PARIS Pink Clay mask
 
CATTIER PARIS Pink Clay mask
Vaaleanpunaista savea sisältävä naamio herkälle ja helposti reagoivalle iholle. Sheavoi kosteuttaa ja suojaa ihoa samalla kun piparminttuöljy raikastaa ja ehkäisee epäpuhtauksia. Vaaleanpunainen savi puhdistaa ja ehkäisee ihoärsytystä. Ihosta tulee pehmeä ja kuulas.
 
TRUE ORGANIC OF SWEDEN Sea Me Mask
 
TRUE ORGANIC OF SWEDEN Sea Me Mask
Saavuta heleä ja kuulas iho hetkessä tämän vihertävän kasvonaamion avulla. Kaikille ihotyypeille sopiva naamio saa ihon näyttämään kirkkaalta ja säteilevän kauniilta.
Kampanja on voimassa 7.1. asti tai niin kauan kun lahjoja riittää.
 
 
 
 
 


Sait tämän uutiskirjeen, koska olet sisäpiirissämme, ja haluamme hoitaa ihoasi hyvin.

Käytämme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti, mutta mikäli et enää halua vastaanottaa näitä viestejä,
voit myös
lopettaa uutiskirjeemme tilaamisen.

Copyright 2021. Kaikki oikeudet pidätetään.

Natural Goods Company, Linnoitustie 2 A, 02600 Espoo, Finland

Recent emails from Naturalgoodscompany.com See more