Naturalgoodscompany.com
Naturalgoodscompany.com

Lhes koko valikoima -15 %

Email sent: Mar 30, 2021 7:09am
Tunnista aito luonnonkosmetiikka
 
NATURAL GOODS COMPANY
HYVÄ VALINTA
 
 
LÄHES KOKO VALIKOIMA -15 %
 
 
LÄHES KOKO VALIKOIMA -15 %
 
 
Mistä tunnistaa aidon luonnonkosmetiikan?

Luonnonkosmetiikan trendi on tullut jäädäkseen, ja sen myötä luonnollisten raaka-aineiden suosio on lisääntynyt koko kosmetiikkamaailmassa. Kuluttajan voikin olla vaikea erottaa mikä onkaan aitoa luonnonkosmetiikkaa. Mitä tahansa tuotetta voidaan markkinoida luonnollisena, vaikka tuote sisältäisi vain minimaalisen määrän luonnollisia ainesosia. Sertifikaatit on perustettu siksi, jotta luonnonkosmetiikan valmistajilla olisi yhteiset pelisäännöt, ja kuluttajilla selkeys oikeasti aidon luonnonkosmetiikan tunnistamisessa.

Valikoimamme tuotesarjoilta löytyy muun muassa seuraavia sertifikaatteja, joiden logosta tiedät heti, että kyseessä on aito luonnonkosmetiikan tuote:


 
 
 
WHAMISA Lotion Refresh – Kevyt kasvoemulsio
WHAMISA Lotion Refresh – Kevyt kasvoemulsio
Leaping Bunny -sertifikaatti on eläinkokeettoman kosmetiikan tunnus. Sen vaatimuksena on, ettei yritys valmista, tilaa tai ole muutenkaan osapuolena missään kosmetiikkatuotteiden tai niiden ainesosien eläinkokeissa. Myöskään kolmansilta osapuolilta ei ole sallittua ostaa ainesosia, joita on testattu eläimillä. Leaping Bunny -merkki on Cruelty Free International -järjestön kansainvälinen merkki.

Luonnonkosmetiikan sertifikaatit takaavat sen, että tuotetta tai sen ainesosia ei ole testattu eläimillä. Pupun kuva kosmetiikkatuotteessa on asiaan perehtymättömälle kuluttajalle kuitenkin nopea tapa tarkistaa tuotteen eläinkokeettomuus, oli kyseessä sitten tavanomaisen kosmetiikan tai luonnonkosmetiikan tuote. Sarjoistamme Neal´s Yard Remediesillä sekä Alima Puren meikeillä on erillinen Leaping Bunny -sertifikaatti.

 
WHAMISA Lotion Original -Kasvoemulsio
Ecocert on Euroopan ja kansainvälisesti suurin riippumaton sertifiointielin. Se valvoo ja tarkastaa tuotteiden sisällön, raaka-aineet, tuotantoprosessin ja pakkauksen. Brändeistämme suurin osa on Ecocert -sertfioituja, ja sen logo on myös tuttu monille kuluttajille. Ecocert -sertifioituja brändejämme ovat esimerkiksi Absolution, Esse Probiotic Skincare, Mádara, Mossa,
Patyka, Taika ja Novexpert.

 
WHAMISA Lotion Double Rich -Kosteuttava Kasvoemulsio
BDIH on Saksan teollisuuden ja kaupan liitto. Vuonna 1996 määritetyt kattavat periaatteet asettavat tiukat vaatimukset raaka-aineille, tuotannolle ja ympäristölle. BDIH -sertifioituja tuotesarjojamme ovat muun muassa Whamisa ja Khadi.
 
Valikoimamme kaikki tuotteet ovat takuuvarmasti eläinkokeettomia ja valmistettu kestävästi vahingoittamatta eläimiä tai ympäristöä. Natural Good Companyltä löytyy ainoastaan ekosertifioituja, eettisesti ja ekologisesti kestäviä tuotteita, täynnä puhtaita luonnon raaka-aineita ihosi ja hyvinvointisi tueksi!
 
Kampanja on voimassa 6.4.asti. Alennukset eivät koko Esse Probiotic Skincarea.
 
 
 
 


Sait tämän uutiskirjeen, koska olet sisäpiirissämme, ja haluamme hoitaa ihoasi hyvin.

Käytämme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti, mutta mikäli et enää halua vastaanottaa näitä viestejä,
voit myös
lopettaa uutiskirjeemme tilaamisen.

Copyright 2021. Kaikki oikeudet pidätetään.

Natural Goods Company, Linnoitustie 2 A, 02600 Espoo, Finland

Recent emails from Naturalgoodscompany.com