US · naturalgoodscompany.com

Uudistunut Laveran linja eppuhtaalle iholle

This email was sent
May 7, 2021 3:45am

Is this your brand on Milled? Claim it.

Lavera -25 % vielä tämän viikon ajan
 
NATURAL GOODS COMPANY
HYVÄ VALINTA
 
Uudistunut, raikkaampi Laveran Pure Beauty -tuotelinja nyt saatavilla!
 
KAIKKI LAVERAN TUOTTEET -25%
 
KAIKKI LAVERAN TUOTTEET -25 %
Onko ihosi rasvoittuva tai epäpuhtauksiin taipuvainen sekaiho, joka kiiltelee herkästi ja johon tulee helposti tukkeumia? Tai oletko kenties saanut kasvoillesi näppyjä maskin käytön seurauksena?

Ota avuksesi syväpuhdistava tuotelinja Laveralta, jonka luomulaatuista minttua ja luonnollista salisyylihappoa sisältävät huolellisesti tasapainotetut koostumukset tuovat avun epäpuhtaan ihon haasteisiin. Uudistuneet, raikkaat ja kevyet koostumukset hilltsevät ihon kiiltelyä, rauhoittavat tulehdusta sekä puhdistavat ihohuokoset syvältä.

Tuotteissa on raikkaan minttuinen, virkistävä ja puhdas tuoksu, joka saa syvyyttä sitruunaruohon ja ruusun sävyistä. Pakkaukset on valmistettu mahdollisimman ekologisesti kierrätetyistä materiaaleista.

 
 
3-in-1 Cleanser, Scrub, Mask -Monitoimipuhdistusaine
 
 
 3-in-1 Cleanser, Scrub, Mask -Monitoimipuhdistusaine
 
Tämä tehokas puhdistusnaamio tarjoaa samassa tuotteessa kasvojen pesun, kuorinnan ja syväpuhdistavan naamion. Puhdistusaine tasapainottaa talintuotantoa, syväpuhdistaa sekä vähentää ihon rasvoittumista. Ihostasi riippuen voit käyttää tuotetta joko päivittäin tai osana viikoittaista ihonhoitorutiinia. Puhdistaa tehokkaasti myös aurinkovoiteen kasvoilta!
 
Clarifying Facial Tonic -Puhdistava Kasvovesi
 
 Clarifying Facial Tonic -Puhdistava Kasvovesi
 
Pure Beauty -kasvovesi on ihanteellinen rasvoittuvalle ja sekaiholle, jolla on taipumusta kiiltelyyn sekä tukkeutuneisiin ihohuokosiin. Piparminttu puhdistaa tehokkaasti epäpuhtauksia antibakteeristen ominaisuuksiensa ansiosta, samalla viilentäen ihoa. Kasvovesi jättää iholle raikkaan mattapinnan ja virkistyneen tunteen.
 
Pore Refining Moisturising Fluid -Tasapainottava Kosteusvoide
 
 Pore Refining Moisturising Fluid -Tasapainottava Kosteusvoide
 
Ihoa tehokkaasti kirkastava puhdistusvaahto poistaa meikin ja puhdistaa ihon kuivattamatta sitä. Herkullisella, aprikoosintuoksuisella vaahdolla on myös kevyt, ihoa kuoriva vaikutus. Ilmava, täyteläinen vaahto soveltuu parhaiten epäpuhtaalle ja rasvaiselle iholle. Puhdistusvaahto häivyttää ihohuokosia ja kirkastaa samean näköistä ihoa välittömästi. Ihoa uudistava mikrokuorinta sisältää papaijan entsyymejä ja C-vitamiinia, joka kirkastavat ihoa hetkessä antaen sille upeaa hehkua!
 
 
Anti-Spot Gel -Täsmähoito Epäpuhtauksille
 
Anti-Spot Gel -Täsmähoito Epäpuhtauksille
 
Syväpuhdistava täsmähoito kuorii kevyesti kuollutta ihosolukkoa, kuivattaa epäpuhtauksia sekä rauhoittaa niiden punoitusta. Läpinäkyvä geeli vähentää nopeavaikutteisesti näppyjä ja ehkäisee niiden syntymistä. Sinkki rauhoittaa punoitusta samalla kun salisyylihappo estää huokosia tukkiutumasta.
Kampanja on voimassa 9.5. asti.
 
 
 
 
 
 


Sait tämän uutiskirjeen, koska olet sisäpiirissämme, ja haluamme hoitaa ihoasi hyvin.

Käytämme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti, mutta mikäli et enää halua vastaanottaa näitä viestejä,
voit myös
lopettaa uutiskirjeemme tilaamisen.

Copyright 2020. Kaikki oikeudet pidätetään.

Natural Goods Company, Linnoitustie 2 A, 02600 Espoo, Finland

Recent emails from Naturalgoodscompany.com See more