US · naturalgoodscompany.com

Uutuuksia Novexpertilta

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

Kuivan ihon pelastajat ovat täällä!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
NATURAL GOODS COMPANY
 
Täydellinen ravitseva hoitorutiini kuivalle iholle
 
Uutuuksia Novexpertin Omega-linjaan
 

PUHDISTA: Cleansing Oil With 5 Omegas -puhdistusöljy⁠
SUOJAA JA KOSTEUTA: Protective Rich Cream -voide⁠
RAVITSE: Booster With 5 Omegas -kasvoöljy⁠
KORJAA JA KOSTEUTA: Extra Rich Repair Cream -voide⁠
RAUHOITA: Ultra-Nourishing SOS Mask -naamio⁠
 
Novexpertin suositun kuivan ihon Omega-linjan puhdistusöljy ja -öljyseerumi ovat saaneet seuraa kolmesta uutuudesta: Omega Protective Rich Cream -kasvovoide, Omega Extra-Rich Repair Cream -kasvovoide ja Omega Ultra-Nourishing SOS Mask -naamio. Omega-linjan tuotteet on kehitetty erityisesti kuivalle iholle jolta puuttuu välttämättömiä rasvahappoja.

Omega-rasvahapot ovat olennaisia ihon hyvinvoinnin kannalta. Ne tuovat iholle kosteutusta, uudistavat ja suojaavat ihoa sekä ehkäisevät ihon ennenaikaista ikääntymistä. Kahdeksasta omega-rasvahaposta viisi on tärkeitä iholle: omega-3, -5, -6, -7 ja -9-rasvahapot. Tiesitkö, että omega-7-rasvahappoa saa vain tyrnistä?⁠
⁠Keho käyttää ruokavaliosta saadut rasvahapot ensisijaisesti elinten hyväksi, ja iho jääkin prioriteettilistalla viimeiseksi. Siksi omega-rasvahappoja kannattaa lisätä suoraan iholle, josta ne pääsevät imeytymään ja ravitsemaan ihon kerroksia. Tätä varten Novexpert on kehittänyt Omega-linjan, jonka tuotteissa on kaikkia viittä iholle tarpeellista omegaa.⁠
 
 
Omega 6 & 9 tuovat intensiivistä ravitsevuutta⁠

Omega 3 rauhoittaa ihoa pitkäkestoisesti⁠

Omega 5 & 7 korjaavat ja uudistavat ihoa⁠

 
 
 
Omega Extra-Rich Repair Cream -Kasvovoide
 
Omega Extra-Rich Repair Cream -Kasvovoide
Täyteläinen kasvovoide sisältää viisi erilaista omega-rasvahappoa, kasvivoita, sekä luonnollisia sokereita, merileväuutteita ja antioksidanttisia vitamiineja, jotka hoitavat ja ravitsevat ihoa. Tahmaamaton koostumus. Tämä on täydellinen cocktail kuivalle ja erittäin kuivalle iholle suojaamaan ja pehmentämään ihoa välittömästi ja pitkäkestoisesti. Voi käyttää myös yövoiteena.
 
Omega Protective Rich Cream -Kasvovoide
 
Omega Protective Rich Cream -Kasvovoide
Protective Rich Cream ravitsee ihoa intensiivisesti, rauhoittaa ja uudistaa. Ei jätä rasvaista tunnetta iholle ja sopii ihanteellisesti normaalille ja kuivalle iholle myös herkälle iholle.
 
Omega Ultra-Nourishing SOS Mask -Ravitseva Kasvonaamio
 
Omega Ultra-Nourishing SOS Mask -Ravitseva Kasvonaamio
Kuivan ja kiristävän ihon pelastaja, joka saa ihon jälleen tuntumaan pehmeältä ja mukavalta. Sopii sekä pitkän talvipäivän jälkeen sekä auringolle altistuneelle iholle, kun iholta on haihtunut kosteutta.
 
Cleansing Oil With 5 Omegas -Ravitseva puhdistusöljy
 
Cleansing Oil With 5 Omegas -Ravitseva puhdistusöljy
Öljypohjainen puhdistustuote sopii kaikille ihotyypeille ja puhdistaa hellävaraisesti ja vaivattomasti kasvoilta niin vedenkestävän meikin kuin epäpuhtaudetkin. Puhdistusöljy huuhtoutuu iholta helposti pois lämpimällä vedellä ja irrottaa tehokkaasti vedenkestävänkin meikin.
Booster Serum with 5 Omegas – Ravitseva anti-age seerumi
 
Booster Serum with 5 OmegasRavitseva anti-age seerumi
Kevyt, intensiivisesti ravitseva öljyseerumi imeytyy nopeasti jättäen ihon samettisen pehmeäksi ja hehkuvaksi. Anti-age-vaikutteinen seerumi sisältää jopa viittä erilaista omega-rasvahappoa. Seerumia voi käyttää myös kausiluontoisesti pakkasen tai auringon kuivattamalle iholle.
 
 
 
 
 
 


Sait tämän uutiskirjeen, koska olet sisäpiirissämme, ja haluamme hoitaa ihoasi hyvin.

Käytämme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti, mutta mikäli et enää halua vastaanottaa näitä viestejä,
voit myös
lopettaa uutiskirjeemme tilaamisen.

Copyright 2022. Kaikki oikeudet pidätetään.

Natural Goods Company, Linnoitustie 2 A, 02600 Espoo, Finland

Recent emails from Naturalgoodscompany.com See more