Naturalgoodscompany.com
Naturalgoodscompany.com

Viel tnn lhes kaikki -15 %

Email sent: Apr 6, 2021 7:42am
SAAT LISÄALENNUKSEN KOODILLA
 
NATURAL GOODS COMPANY
HYVÄ VALINTA
 
 
LÄHES KOKO VALIKOIMA -15 %
 
 
VIELÄ TÄMÄN PÄIVÄN AJAN
LÄHES KOKO VALIKOIMA -15 %

 
KOODILLA: PUPU
SAAT LISÄALEN -15 %
 
Kampanja on voimassa 6.4.asti. Alennukset eivät koske Esse Probiotic Skincarea.
 
Mikä on Natural Goods Companyn hyvä valinta?

Tarjoamme arjen hyvinvointituotteita, joilla on suuri merkitys. Natural Goods Companyn kaupassa voit riisua hiilijalanjälkeäsi ja tehdä kulutusvalinnoillasi pieniä arvokkaita tekoja.
 
Hiilineutraalit
 
Hiilineutraalit tuotteet
Valitsemalla hiilineutraalin tuotteen autat ihmiskuntaa ponnistelemaan maapallon lämpenemistä ja ympäristökatastrofeja vastaan. Yritetään yhdessä taittaa päästöjen kasvua ja ehkäistä ilmastonmuutoksen karkaamista hallitsemattomaksi.


Hiilineutraalius tarkoittaa hiilidioksidipäästöjen (CO₂) minimoimista tai tasapainottamista siten, että päästöt olisivat mahdollisimman lähellä nollaa.

Hiilineutraalius tuotteen valmistus- ja tuotantoprosessissa tarkoittaa yksinkertaistettuna sen ilmastoneutraaliutta siten, ettei hyödykkeen valmistaminen aiheuta päästöjen kautta ilmaston lämpenemistä.

Myös kosmetiikan valmistamisessa hiilineutraaliutta voidaan tavoitella erilaisin keinoin.
 
HIILINEUTRAALIT BRÄNDIT:
Hiilineutraalit
suomalaiset
 
Suomalaiset tuotteet
Suomalainen tuote on hyvä valinta. Silloin ostat tuotantoketjultaan läpinäkyvän ja eettisesti varman tuotteen, joka tukee suomalaista työllisyyttä, hyvinvointia ja osaamista.

Menestyminen kotimaassa parantaa myös tuotteiden ja tuotemerkkien kansainvälistymisen mahdollisuuksia. Suomalaisten tuotteiden tekijät tyypillisesti tunnetaan ja tuotantoketju on mahdollista jäljittää. Tuotantoprosessin läpinäkyvyys parantaa tuotteen eettisyyttä, ekologisuutta ja vastuullisuutta. Kotimaisten tuotteiden ja tuotantojen ominaisuudet ja myyntiväittämät on helppo tarkistaa, ja siksi suomalaisiin tuotteisiin voi pitkälti luottaa.

Suomalaisilla yrityksillä ja tuotteilla on hyvä maine. Turvallisuus, rehellisyys, hygienia ja laatu ovat kulttuurissamme verrattain voimissaan ja arvossaan. Viranomaistemme toiminta on maailman valvotuinta ja oikeellisinta.
 
SUOMALAISET BRÄNDIT:
suomalaiset
vegaaniset
Vegaaniset tuotteet
Vegaaniset valinnat ovat ajankohtaisia. Selkeitä perusteita vegaanisen elämäntyylin suosion kasvulle ovat ilmastokeskustelu, eläinten oikeuksien kunnioittaminen ja hyväksikäytön vastustaminen.

Vegaanisessa kosmetiikassa ei käytetä eläinperäisiä ainesosia. Kun ostat vegaanisia tuotteita Natural Goods Companystä, voit olla varma, että tuotteissa ei ole synteettisiä ainesosia ja tuotannon ympäristövaikutukset on otettu huomioon.

Luonnonkosmetiikassa käytettävät eläinperäiset ainesosat ovat tyypillisesti hunaja, mehiläisvaha, tietyt väriaineet, lampaan villarasva ja toisinaan eläimistä saatava maito, joita vegaanit haluavat välttää. Synteettisessä kosmetiikassa kirjo on laajempi, mutta sielläkin eläinten kudoksista saatavia ainesosia on alettu korvata yhä useammin synteettisesti valmistetuilla ainesosilla.
VEGAANISET BRÄNDIT:
vegaaniset
zero waste
Zero waste tuotteet
Zero waste -ideologian mukaan kulutuskäyttäytymisessä pyritään välttämään sekä sekajätteen että energiajätteen syntymistä.

Nollahukka-ajattelu on lähellä kiertotalouden, minimalismin ja kierrättämisen ajatuksia. Kiertotaloudessa vältetään jätettä ja hukkaa maksimoimalla tuotteiden ja materiaalien kiertoa taloudessa mahdollisimman pitkään. Kierrättäminen on kiertotalouden väline. Minimalismi puolestaan merkitsee vähempää kuluttamista, tavaran omistamista ja yksinkertaisempaa elämäntapaa vastareaktiona kulutuskulttuurille.

Tähän elämäntapaan kuuluu korjaaminen ja uudelleen käyttäminen mahdollisimman monta kertaa – jopa loppuun asti. Tavallisia zero waste -tavaroita ovat esimerkiksi kestovaipat ja -kassit, eväsrasiat, kestovanulaput ja kuukupit. Kosmetiikan tärkeitä zero waste -piirteitä ovat muutoin hävikkiin joutuvien raaka-aineiden hyödyntäminen ja minimalistiset, täysin kierrätettävät pakkaukset.
ZERO WASTE BRÄNDIT:
zero waste
 
 
 
 
 


Sait tämän uutiskirjeen, koska olet sisäpiirissämme, ja haluamme hoitaa ihoasi hyvin.

Käytämme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti, mutta mikäli et enää halua vastaanottaa näitä viestejä,
voit myös
lopettaa uutiskirjeemme tilaamisen.

Copyright 2021. Kaikki oikeudet pidätetään.

Natural Goods Company, Linnoitustie 2 A, 02600 Espoo, Finland

Recent emails from Naturalgoodscompany.com