US · naturalgoodscompany.com

Vinkit oikeanlaiseen puhdistustuotteeseen

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

Lahja ostaessasi yli 70 eurolla Novexpertin tuotteita
 
NATURAL GOODS COMPANY
HYVÄ VALINTA
 
 
Novexpert
 
OSTA YLI 70 EUROLLA NOVEXPERTIN TUOTTEITA
SAAT LAHJAKSI TÄYSIKOKOISEN RAVITSEVAN PUHDISTUSÖLJYN
(lahjan arvo 24,90€)
 
 
Täyteläinen voide, samettinen öljy, kermainen vaahto vai pehmeä geeli? Millainen puhdistustuote kannattaa valita?

Huolellinen puhdistus päivittäin on terveen ja hyvinvoivan ihon perusta. Puhdistustuotteita on paljon erilaisia, ja on tärkeää valita oman ihon tarpeisiin ja ihotyyppiin sopiva. Usein ihon tarpeet myös vaihtelevat eri vuodenaikoina.

Novexpertin neljästä erilaisesta puhdistustuotteesta löytyy apu jokaisen ihotyypin tarpeisiin sekä ongelmiin. Koostumukset ovat runsaan täyteläisiä, ja hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia. Vegaaniset ja hypoallergeeniset tuotteet ovat hyvin siedettyjä ja miedon tuoksuisia.

Löydä oma suosikkisi herkullisten koostumusten joukosta
!

 
 
 
 
 
Cleansing Oil With 5 Omegas -Ravitseva puhdistusöljy
 
Cleansing Oil With 5 Omegas -Ravitseva puhdistusöljy
Öljypohjainen puhdistustuote sopii kaikille ihotyypeille ja puhdistaa hellävaraisesti ja vaivattomasti kasvoilta niin vedenkestävän meikin kuin epäpuhtaudetkin. Puhdistusöljy huuhtoutuu iholta helposti pois lämpimällä vedellä, tai sitä voi käyttää mukana tulevan liinan avulla vedettömään kasvojen puhdistamiseen. Irrottaa tehokkaasti vedenkestävänkin meikin ja sopii myös silmämeikin puhdistukseen. Hellävarainen koostumus jättää iholle kosteutetun ja pehmeän tunteen, joka säilyy jopa 8 tunnin ajan. Tuotteessa mieto, makeahko tuoksu.
Milky Cleanser Hydro-Biotic – Erittäin hellävarainen puhdistusmaito
 
Milky Cleanser Hydro-Biotic – Erittäin hellävarainen puhdistusmaito
Erittäin hellävarainen puhdistusmaito on loistava valinta herkälle iholle, sillä se puhdistaa ihon ja poistaa meikin hellävaraisesti häiritsemättä ihon omaa suojakerrosta. Täyteläisen koostumuksen omaava puhdistusmaito sisältää runsaasti herkkää ja ärtynyttä ihoa rauhoittavia ja vahvistavia ainesosia. Magnesium auttaa uudistamaan ja korjaamaaan ihoa, prebiootit edistävät ihon tasapainoa. Säännöllinen käyttö vahvistaa ihon omaa suojakerrosta ja tekee ihosta kimmoisamman. Iho tuntuu puhdistuksen jälkeen samettisen pehmeältä ja kosteutetulta.
 
Clear Skin Foaming Gel – Vaahtoava puhdistusgeeli
 
Clear Skin Foaming Gel – Vaahtoava puhdistusgeeli
Lempeästi vaahtoutuva geeli puhdistaa ihon hellävaraisesti ja tehokkaasti kuivattamatta ihoa suojaavaa hydrolipidikalvoa. Antimikrobinen sinkki ehkäisee epäpuhtauksien muodostumista ja tasapainottaa ärtynyttä ihoa. Se myös vaalentaa aknearpia ja ehkäisee arpien muodostumista. Luonnollinen kupari puolestaan tasapainottaa talineritystä. Geeli jättää ihon pinnan mattaiseksi vähentäen samalla ihohuokosten näkyvyyttä. Ihosta tulee raikas, puhdas ja heleä. Geeli on suunnattu erityisesti epäpuhtaalle iholle, rasvoittuvalle ja sekaiholle.
 
 Express Radiant Cleansing Foam – Kevyesti kuoriva puhdistusvaahto
 
Express Radiant Cleansing Foam – Kevyesti kuoriva puhdistusvaahto
Ihoa tehokkaasti kirkastava puhdistusvaahto poistaa meikin ja puhdistaa ihon kuivattamatta sitä. Herkullisella, aprikoosintuoksuisella vaahdolla on myös kevyt, ihoa kuoriva vaikutus. Ilmava, täyteläinen vaahto soveltuu parhaiten epäpuhtaalle ja rasvaiselle iholle. Puhdistusvaahto häivyttää ihohuokosia ja kirkastaa samean näköistä ihoa välittömästi. Ihoa uudistava mikrokuorinta sisältää papaijan entsyymejä ja C-vitamiinia, joka kirkastavat ihoa hetkessä antaen sille upeaa hehkua!
Kampanja on voimassa 9.5. asti tai niin kauan kuin lahjoja riittää.
 
Seuraathan meitä jo Instagramissa?

Liity hyväntekijöiden yhteisöön seuraamalla @naturalgoodscompany
ja pääset osallistumaan arvontoihin joissa upeita tuotepalkintoja!

 
@naturalgoodscompany
 
 
 
 
 
 
 


Sait tämän uutiskirjeen, koska olet sisäpiirissämme, ja haluamme hoitaa ihoasi hyvin.

Käytämme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti, mutta mikäli et enää halua vastaanottaa näitä viestejä,
voit myös
lopettaa uutiskirjeemme tilaamisen.

Copyright 2020. Kaikki oikeudet pidätetään.

Natural Goods Company, Linnoitustie 2 A, 02600 Espoo, Finland

Recent emails from Naturalgoodscompany.com See more